Skocz do zawartości

Komu Kibicują Hodowcy

Nylon

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, cześć, cześć, Kraków wita wieś.
- tak to leciało w zeszłą sobotę

Tylko i wyłącznie Wisła Kraków, od szczeniaka :P Zawsze na sektorze X, potem D3, w tej chwili (nie)gościnny Sosnowiec

Edytowane przez Shapi
Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

jednostki które mają szansę się wybić albo są wybite już zazwyczaj głupieją... są piłowane aż nie umrą... np taki wrak jak Krzynówek, Dudek itd. Nasza reprezentacja nie zmienia się znacznie od kilku jak nie kilkunastu lat

Odnośnik do odpowiedzi

ale z liverpoolem zwalił 4-1 i to u siebie ;))

Człowieku kiedy to był ?

bo united to trzeba... o "the blues" już nie wspomne ...

to co ze wygrali rok temu przegrali ? ;)

United zdobyli mistrza anglii, tak jakto uczynią w tym roku ....

Ja mysle przeciwnie

bo arsenal to trzeba... o "the blues" już nie wspomne ...jak liverpool i mach city :P

Edytowane przez Kanthey
Odnośnik do odpowiedzi

Od momentu jak zacząłem sie interesowac piłką, czyli od finału CL '99 to tylko MU.

A co do porażki z L'poolem 1-4 w zeszłym sezonie - moge odlądać Stevena G. całującego kamere na Old Trafford jesli potem moge ogladac jak Ryan i Gary całują puchar za wygranie EPL :P

Edytowane przez reddevilmata
Odnośnik do odpowiedzi

Ja jedynie kibicuje swoim oszczędnościom na koncie :) jakoś sport i kibicowanie komuś jakoś mnie nie ciągnie, czasem coś obejrze ale nigdy żebym się czymś ekscytował. W polsce nie ma sportowców, którzy mają zacięcie i potrafią bardzo wiele poświęcić aby coś osiągnąć. A nawet jeśli coś osiągną to zaraz się sprzedają w reklamach. Dlatego narazie nikt nie zasługuje na moje zainteresowanie :P

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jedynie kibicuje swoim oszczędnościom na koncie :) jakoś sport i kibicowanie komuś jakoś mnie nie ciągnie, czasem coś obejrze ale nigdy żebym się czymś ekscytował. W polsce nie ma sportowców, którzy mają zacięcie i potrafią bardzo wiele poświęcić aby coś osiągnąć. A nawet jeśli coś osiągną to zaraz się sprzedają w reklamach. Dlatego narazie nikt nie zasługuje na moje zainteresowanie :P

No i czekałem właśnie na taką wypowiedź, żeby nic nie pisać, tylko zacytować i napisać, ze się zgadzam. :D

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy kibicuje komu chce, siatke też lubie jak i piłke ręczną ( rzadziej ) ale jednak nic mi nie zstąpi piłki nożnej a przedewszystkim Manchesteru United :)

Tak trzymaj reddevilmata kibicuj dalej ManUted :):)

Odnośnik do odpowiedzi

Heh chelsea została ukarana zakazem transferowym przez rok :P

Przez najbliższe zimowe okno transferowe i następne letnie mogą zapomnieć o transferach z Premier League jak i z lig zagranicznych :D

http://www.chelsea.pl/news_7939.php :D

teraz tylko czekać na inwazje kontuzji hahahahah jeszcze Romek spadnie do coca cola champioship xD

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...
no Kanthey to już nie długo :)) 12 września WHITE HART LANE :)) niestety bez Modrića...

Heh tak się składa Nylon, że ManU pokonał dziś 1:3 tottenham koncertową grą i to na White Hart Lane :)

A na dodatek Manchester przerwał tottenhamowi którąś tam z kolei serie zwycięstw na swoim stadionie :):)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.