Shapi Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 (edytowane) Cześć, cześć, cześć, Kraków wita wieś. - tak to leciało w zeszłą sobotę Tylko i wyłącznie Wisła Kraków, od szczeniaka Zawsze na sektorze X, potem D3, w tej chwili (nie)gościnny Sosnowiec Edytowane 2 Września 2009 przez Shapi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 ja nie rozumiem jak mozna kochać polska lige? za co? czy oni coś grają? to pytania retoryczne odpowiadać nie musicie bo i tak mnie nie przekonacie naoglądałem sie tej "ekstraklasy" i to jest SHIT pełną gębą jak dla mnie ... takie moje zdanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 2 Września 2009 Autor Share Napisano 2 Września 2009 jednostki które mają szansę się wybić albo są wybite już zazwyczaj głupieją... są piłowane aż nie umrą... np taki wrak jak Krzynówek, Dudek itd. Nasza reprezentacja nie zmienia się znacznie od kilku jak nie kilkunastu lat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 (edytowane) ale z liverpoolem zwalił 4-1 i to u siebie ) Człowieku kiedy to był ? bo united to trzeba... o "the blues" już nie wspomne ... to co ze wygrali rok temu przegrali ? United zdobyli mistrza anglii, tak jakto uczynią w tym roku .... Ja mysle przeciwnie bo arsenal to trzeba... o "the blues" już nie wspomne ...jak liverpool i mach city Edytowane 2 Września 2009 przez Kanthey Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reddevilmata Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 (edytowane) Od momentu jak zacząłem sie interesowac piłką, czyli od finału CL '99 to tylko MU. A co do porażki z L'poolem 1-4 w zeszłym sezonie - moge odlądać Stevena G. całującego kamere na Old Trafford jesli potem moge ogladac jak Ryan i Gary całują puchar za wygranie EPL Edytowane 2 Września 2009 przez reddevilmata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Piłka nożna ssie po całości ^^ Takie moje zdanie. Wole siatke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Ja jedynie kibicuje swoim oszczędnościom na koncie jakoś sport i kibicowanie komuś jakoś mnie nie ciągnie, czasem coś obejrze ale nigdy żebym się czymś ekscytował. W polsce nie ma sportowców, którzy mają zacięcie i potrafią bardzo wiele poświęcić aby coś osiągnąć. A nawet jeśli coś osiągną to zaraz się sprzedają w reklamach. Dlatego narazie nikt nie zasługuje na moje zainteresowanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Ja jedynie kibicuje swoim oszczędnościom na koncie jakoś sport i kibicowanie komuś jakoś mnie nie ciągnie, czasem coś obejrze ale nigdy żebym się czymś ekscytował. W polsce nie ma sportowców, którzy mają zacięcie i potrafią bardzo wiele poświęcić aby coś osiągnąć. A nawet jeśli coś osiągną to zaraz się sprzedają w reklamach. Dlatego narazie nikt nie zasługuje na moje zainteresowanie No i czekałem właśnie na taką wypowiedź, żeby nic nie pisać, tylko zacytować i napisać, ze się zgadzam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiliano Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Fc Barcelona od czasów Stoiczkowa w ich składzie do dzisiaj i na zawsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Każdy kibicuje komu chce, siatke też lubie jak i piłke ręczną ( rzadziej ) ale jednak nic mi nie zstąpi piłki nożnej a przedewszystkim Manchesteru United Tak trzymaj reddevilmata kibicuj dalej ManUted :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 a z zagranicznych Chelsea London Heh chelsea została ukarana zakazem transferowym przez rok Przez najbliższe zimowe okno transferowe i następne letnie mogą zapomnieć o transferach z Premier League jak i z lig zagranicznych http://www.chelsea.pl/news_7939.php Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 3 Września 2009 Autor Share Napisano 3 Września 2009 Heh chelsea została ukarana zakazem transferowym przez rok Przez najbliższe zimowe okno transferowe i następne letnie mogą zapomnieć o transferach z Premier League jak i z lig zagranicznych http://www.chelsea.pl/news_7939.php teraz tylko czekać na inwazje kontuzji hahahahah jeszcze Romek spadnie do coca cola champioship xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 buaahahah to ich na derbach zlejemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 4 Września 2009 Autor Share Napisano 4 Września 2009 buaahahah to ich na derbach zlejemy Romek by sie załamał <> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 no Kanthey to już nie długo ) 12 września WHITE HART LANE ) niestety bez Modrića... Heh tak się składa Nylon, że ManU pokonał dziś 1:3 tottenham koncertową grą i to na White Hart Lane A na dodatek Manchester przerwał tottenhamowi którąś tam z kolei serie zwycięstw na swoim stadionie :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi