zbych1998 Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 zastanawiam się jak rozpoznać, że muchołówka zapada w sen zimowy, a jak że z niego wychodzi, chodzi mi o bardzo dokładne odpowiedzi o wyglądzie dziękuję z gury Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Słabnie, przestaje rosnąć, mniej więcej tyle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 (edytowane) Słabnie, przestaje rosnąć, mniej więcej tyle. O ile nie trzymasz jej w domu na doświetlanym i dogrzewanym parapecie. PS. Z góry piszemy przez "ó" a nie "u" ;] Edytowane 2 Września 2009 przez tomislav1ster Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbych1998 Napisano 2 Września 2009 Autor Share Napisano 2 Września 2009 jak rozpoznać ze się wybudza ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 analogicznie roślina jest coraz silniejsza i zaczyna rosnąć, ja zaobserwowałem że rośline zielenieje, nie wiem czy prawidłowo ale tak mi sie zdawało przynajmniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbych1998 Napisano 5 Września 2009 Autor Share Napisano 5 Września 2009 dobra dzieki wszystkim Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Jak sie budzi: - szybszy wrzost nowych lisci - ped kwiatowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi