b.zdura Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 siemka ! Robię zielnik na biologię i mam duże szanse na szóstke. Jestem w 3 gim. więc szóstka się przyda. Mam do was ogromną prosbe : Czy pomoglibyscie mi zrobić zielnik o roslinach zielnych ( zioła ). Mam już kilka ziół ale ma być min. 15 stron a ja mam najwyżej 10 roslin. Prosze o pomoc. Najlepiej jakies zioła wysłane czy cos lub strony porady gdzie znajde. Odwdzięcze się bede miał nasiona spatulaty i z 3 odrosty ventraty ( może cztery ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Masz zrobić zielnik o ziołach czy roślinach zielnych? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.zdura Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 " wykonaj zielnik o roslinach zielnych " tak brzmi tytuł pracy. Myslałem że rosliny zielne to zioła. To pomoże ktos wyjasni powie gdzie dostać itp. itd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Nie każda roślina zielna jest ziołem Polecam artykuł: http://pl.wikipedia.org/wiki/Roślina_zielna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Przeczytaj definicję rośliny zielnej, idź na ogródek, lakę, trawnik a znajdziesz z pewnością więcej niż 10 takich roślin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATRIX Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Najwyżej powstawiaj zdjęcia a my pomożemy Ci w identyfikacji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.zdura Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 siemka postaram sie wrzucić kilka fotek roslin które zebrałem na łące a nie wiem jak się nazywają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.zdura Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 oto kilka fotek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 pierwsza roslina to krwawnik pospolity Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATRIX Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 4 pierwsze to Achillea millefolium, to ostatnie strasznie nieostre. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.zdura Napisano 7 Września 2009 Autor Share Napisano 7 Września 2009 sry komą robion jednnk 3.0 nie jest taki dobry dzisiaj dodam wiecej gdzies po 15 więc oglądajcie i identyfikujcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi