lorelei Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 (edytowane) Co to za gatunek? Edytowane 6 Września 2009 przez lorelei Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 N x ventrata . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorelei Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 N x ventrata . Na 100%? Te wyrostki na dzbankach wobec tego znikną? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Na 100%? Te wyrostki na dzbankach wobec tego znikną? Te "włoski " na pokrywce ? Jeśli o to Ci chodzi to tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorelei Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 Te "włoski " na pokrywce ? Jeśli o to Ci chodzi to tak. Nie tylko na pokrywce, na samym dzbanku też są, co widać na ostatnim zdjęciu. Ale skoro tak, to ok, dziękuję bardzo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Na dzbanku zostają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorelei Napisano 7 Września 2009 Autor Share Napisano 7 Września 2009 Na dzbanku zostają. Skoro na dzbanku zostają, to wobec tego co to jest za gatunek? : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 Sorry wprowadziłem Cię w błąd. Patrzałem u mnie i jednak też te na dzbanku znikają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi