Kris21 Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 Jak widać na zdjęciach Kapturnica ładnie się rozrosła. Czy powinienem ją przesadzić już do więkeszej doniczki? No i jeszcze mam takie pytanko.. czy to możliwe że kapturnica tak się rozrosła że będe mógł ją rozdzielić na dwie rośliny? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloma Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 Racja, ma mało miejsca ale moze lepiej poczekac i na wiosne? Ja tu widze 1 stozek wzrostu ale przy rozsadzaniu jak sprobujesz to moze uda sie ja rozdzielic na 2. Ladna roslinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris21 Napisano 7 Września 2009 Autor Share Napisano 7 Września 2009 Racja, ma mało miejsca ale moze lepiej poczekac i na wiosne? No właśnie nie wiem kiedy lepiej hehe. Niech może ktoś inny jeszcze się wypowie na temat przesadzenia Fajnie słyszeć że ładna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 Ja tam widzę co najmniej 2, a może być i jeszcze coś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 (edytowane) (post do usuniecia) Edytowane 7 Września 2009 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris21 Napisano 7 Września 2009 Autor Share Napisano 7 Września 2009 (post do usuniecia) Chwila.. zanim będzie do usunięcia proszę jeszcze o odpowiedź co z przesadzeniem 1w0na sam bym go zgłosił do usunięcia gdybym dowiedział się wszystkiego.. nie musisz mnie wyręczać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 (edytowane) Tu chodziło o moją wypowiedź, komputer mi się zawiesił i wysłał 2 wiadomości o tej samej treści. Edytowane 8 Września 2009 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris21 Napisano 8 Września 2009 Autor Share Napisano 8 Września 2009 No ok. Ale co z tym przesadzeniem ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Czy wychodzą korzenie przez dziurki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris21 Napisano 8 Września 2009 Autor Share Napisano 8 Września 2009 Delikatnie już tak.. jakieś dwa małe cienkie korzenie... Czyli rozumiem że mogę przesadzać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 rozsadz ale na wiosne teraz rosliny po rozsadzeniu moga nie przetrwac zimowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris21 Napisano 8 Września 2009 Autor Share Napisano 8 Września 2009 No to tak zrobię. Dziękować za pomoc Temat można zamknąć.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi