patrykk99 Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Witam Jest taka strona- lockerz.com, na ktorej zdobywa sie pkt., odpowiadajac na pytania, logujac sie itp....pkt. mozna wymieniac na nagrody (np. mp3, gry, itp.), i z tego co wyczytalem na forach to przysylaja bez problemu Czym jest Lockerz? Lockerz to elitarny serwis społecznościowy, który ma na celu połączenie użytkowników za pośrednictwem handlu, treści i społeczności. Pozwala oglądać wyborowe filmy, odkrywać nową muzykę, gry oraz łączyć się ze znajomymi. Główną zaletą serwisu jest to, że wszystko toczy się wokół punktów, które możemy wymieniać na wartościowe nagrody. Jakie Nagrody? Użytkownicy będą mogli zakupić szeroką gamę produktów z ubrań, akcesoria, elektronikę, gry, sprzęt sportowy i inne produkty z setek znanych marek. Członkowie będą również mogli kupować rzeczy związane z muzyką, filmem, sztuką i naklejki. Co, jak szybko, za ile? Nagrody rozpoczynają się już od 35 punktów są to folie ochronne na iphony. Za 100 punktów możemy już mieć grę na komputer lub konsole xbox360 oraz playstation 3. Od 150 punktów do 600 możemy zdobyć ipody: od ipoda szufle(150 punktów), po przez ipoda nano(300 punktów) aż po ipoda toucha(600 punktów). Dla wytrwałych zbieraczy. za 7500 punktów czeka np. Skuter, a za 3000 punktów 42' telewizor LCD. A więc jak łatwo można przeliczyć już po tygodniu-dwóch, poświęcając po 5 min dziennie możemy zdobyć np. grę. Jaką mam gwarancje na nagrody? Stu procentową, jako iż Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters. Czy nagrody są wysyłane do Polski? Tak, serwis jest otwarty na większość krajów z europy, m.in. na Polskę. Wysyłka do Polski jest możliwa za dodatkowe 20 punktów. http://www.lockerz.com tyle, ze aby sie zarejestrowac, trza miec zaproszenie...ja ich mam 20, jak ktos chce, dajcie mi e-mail, ja wysle zapro, i bedziecie mogli zbierac punkty;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATRIX Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 To wyślij mi jedno, spróbować nie zaszkodzi, a po przeczytaniu regulaminu zawsze można zrezygnować. Adres masz w moim profilu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 To ja też poprosze, tag6969@gmail.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Mi też wyślij jaxilus@gmail.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Ja też poprosze bartosss@gmail.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 (edytowane) No to zapodaj mi też PodsiadlyArtur@gmail.com Edytowane 12 Września 2009 przez ArturP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 A ja powiem tak: "Nie ma nic za darmo..." Osobiście zalecam ostrożność bo sprzedajecie swoje dane osobowe... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 podobno nie ma limitu na ilość zaproszeń więc mała sciema poszła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 (edytowane) Ja jednak powiem tyle, że nie ma jak torrenty (P2P lub P2M). Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe jeśli napiszę, iż mam 2 zaproszenia na wymianę na TG. Edytowane 12 Września 2009 przez tomislav1ster Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 tylko to nie są zapki na torrenty Jakaś strona co nabijasz pkt i dostajesz ipody etc... (BTW. masz zapki na jakiś tracker muzyczny ? ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Jak możesz to mi też wyślij:) doriand1@o2.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 tylko to nie są zapki na torrenty Jakaś strona co nabijasz pkt i dostajesz ipody etc... (BTW. masz zapki na jakiś tracker muzyczny ? ) Wiem to o czym jest ten temat to nie torrent. Sam szukam jakiś torrent z muzyką (przede wszystkim w formacie FLACK ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Ja tez poprosze, sprobowac zawsze mozna. Oto e-mail: Spokopl@gmail.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper_19 Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 A tak z innej beczki: po co meczyc sie z torrentami, skoro wszystko jest na rapidshare, megaupload, odsiebie, chomikuj itd. itp ? Serio pytam - co jest na torrentach, czego nie ma w w/w serwisach ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Limitów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi