sativ Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Premium na 30 dni to 10,0zł. ja zbieram sobie w Jdownloaderze koło 200 plików [muzyka, filmy...] i wtedy kupuje premium... a są też takie za 3zł na 2 dni... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 ja wygrałem roczne konto na rapida jakoś do października jest, na koncie mam jeszcze 20k pkt wiec nie jest źle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eramateusz Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 poprosze na eramateusz@wp.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk99 Napisano 13 Września 2009 Autor Share Napisano 13 Września 2009 sory ale coś sie dzieje z tą stronką i nie moge wysłać zapro, cieżko jest się wogóle zalogować wyskakują jakieś błędy, podstrony nie chcą się ładować jak tylko coś sie poprawi powysyłam zaproszenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 (edytowane) A tak z innej beczki: po co meczyc sie z torrentami, skoro wszystko jest na rapidshare, megaupload, odsiebie, chomikuj itd. itp ? Serio pytam - co jest na torrentach, czego nie ma w w/w serwisach ? Powiem tylko tak... Z przeciwieństwie do rapidshare, megaupload, odsiebie, chomikuj na torrentach masz podane dokładne informację o danym pliku. Dodatkowo ludzie wystawiają komentarze na temat tego pliku, a to zawsze dodatkowa informacja. Wiesz co ściągasz, czego nie można powiedzieć o tych stronach. Może to być ten plik, może być to wirus, a może to też być zarażony plik Edytowane 13 Września 2009 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystek Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 ja powiem tylko tak, na forum z którego korzystam do ściągania muzyki czy filmów to właśnie użytkownicy wrzucają pliki na serwery typu rapidshare czy megaupload, także ściągając jakikolwiek plik widać kto go wrzucił, każdy użytkownik ma "rangę" i pochwały od innych użytkowników - tak więc małe prawdopodobieństwo, i mi nigdy nie zdarzyło się ściągnąć innego pliku niż ten który chciałem, i który był opisany, także baaardzo sobie chwalę serwery takie jak megaupload, czy odsiebie.com również dzięki za szybką prędkość z jaką mogę ściągać pliki i to tylko jako "free user" ! na torrentach nigdy nie osiągałem prędkości 500kb/s ! a strasznie zwalniały mi one całą osiedlową sieć co powodowało że inni użytkownicy się na to skarżyli! ściąganie pojedynczych plików z ww. serwerów nie powoduje takich problemów :-) pozdr. :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Ja tam nie wiem jakiego forum używasz. Ja ściągam z TG i prędkości dochodzą do 3MB/s (bynajmniej ja więcej nie umiem wyciągnąć). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk99 Napisano 14 Września 2009 Autor Share Napisano 14 Września 2009 (edytowane) zaproszenia wysłane odbierać;] @edit dochodzą Wam te emaile? Bo narazie żadny nie odebrany Jakby jeszcze ktoś chciał to email na pw Edytowane 16 Września 2009 przez patrykk99 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi