Skocz do zawartości

Lockerz.com

patrykk99

Rekomendowane odpowiedzi

Premium na 30 dni to 10,0zł. ja zbieram sobie w Jdownloaderze koło 200 plików [muzyka, filmy...] i wtedy kupuje premium... a są też takie za 3zł na 2 dni...

Odnośnik do odpowiedzi

A tak z innej beczki: po co meczyc sie z torrentami, skoro wszystko jest na rapidshare, megaupload, odsiebie, chomikuj itd. itp ? Serio pytam - co jest na torrentach, czego nie ma w w/w serwisach ? :)

Powiem tylko tak...

Z przeciwieństwie do rapidshare, megaupload, odsiebie, chomikuj na torrentach masz podane dokładne informację o danym pliku. Dodatkowo ludzie wystawiają komentarze na temat tego pliku, a to zawsze dodatkowa informacja. Wiesz co ściągasz, czego nie można powiedzieć o tych stronach. Może to być ten plik, może być to wirus, a może to też być zarażony plik :P

Edytowane przez 1w0na
Odnośnik do odpowiedzi

ja powiem tylko tak,

na forum z którego korzystam do ściągania muzyki czy filmów to właśnie użytkownicy wrzucają pliki na serwery typu rapidshare czy megaupload,

także ściągając jakikolwiek plik widać kto go wrzucił, każdy użytkownik ma "rangę" i pochwały od innych użytkowników - tak więc małe prawdopodobieństwo, i mi nigdy nie zdarzyło się ściągnąć innego pliku niż ten który chciałem, i który był opisany,

także baaardzo sobie chwalę serwery takie jak megaupload, czy odsiebie.com również dzięki za szybką prędkość z jaką mogę ściągać pliki i to tylko jako "free user" ! na torrentach nigdy nie osiągałem prędkości 500kb/s ! a strasznie zwalniały mi one całą osiedlową sieć co powodowało że inni użytkownicy się na to skarżyli! ściąganie pojedynczych plików z ww. serwerów nie powoduje takich problemów :-)

pozdr. :-)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.