theofil Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 (edytowane) Bardzo ciekawy pomysł ale według mnie, jak juz trochę wysiłku straciłes na przygotowanie tego nanotorfowiska, powinieneś wrzucić tam rośliny, które odpowiadałyby pracy, którą w ten projekt włożyłeś. Takie pospolite Capensisy i Mucholówka(oprócz Cefala;]) powinieneś coś ciekawszego umieścić w środku ale i tak wykonanie bomba Edytowane 23 Października 2010 przez theofil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 mi się również bardzo podoba widać że włożyłeś w to dużo wysiłku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackus Napisano 24 Października 2010 Autor Share Napisano 24 Października 2010 Dzięki Wam za komentarze. Wczoraj rozpocząłem zimowanie cefalka oraz muchołówek. Właściwie to rośliny były na tyle rozrośnięte że rozdzieliłem je i z każdej mam po kilka nowych. Najmłodsze zostają na parapecie, te starsze już na balkonie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Gdzie zimujesz cefala na balkonie?? wow Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 A ta agrowłóknina to do czego jest? Może to oczywiste, ale ja w takich technicznych sprawach jestem zielona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 jest oczywiste.. po to zeby torf nie przesypywal sie pomiedzy keramzyt ktore jest najbardziej na dole.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi