ArturP Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Po 1 - co jest maluszkiem? Jaką wyznaczacie granice? 1, 2, może 3cm? Zimujecie normalnie, razem z dużymi muchołówkami? Może krócej? Może w wyższej temp.? Czytałem o 16*.. A może lepiej im będzie w domowej temperaturze pod sztucznym oświetleniem? Ja swoje maluszki chciałbym przenieść nawet do terra. Proszę o pomoc, szukałem dużo i cieżko znaleźć konkretne informacje. Ciekawi mnie co robi np. paulo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 No Paulo sklada pulki do zimowania;) a tak na serio zimuje wszytsko co ma powyzej 1,5cm reszta (mniejsze) normalnie rośnie przez zime na parapecie w domu przy skreconym do minimum ogrzewaniu:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 I dla tych na parapecie jest jakieś oświetlenie dodatkowe czy tylko słonko ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 17 Września 2009 Autor Share Napisano 17 Września 2009 Dzięki Paweł, ja może tą granicę odrobinkę podniosę, a reszta leci do piwnicy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Tylko słońce żadnych świetłowek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi