Sarmata Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Witamy na forum ^^ Allgreen ty nie byłeś kiedyś przypadkiem na forum owadozery? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Tak byłem do końca na tamtym forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarmata Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Też byłem, może pamiętasz: Miłośnikrosiczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Pamiętam. Więc życzę tylko szybkiego rozrostu hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bossi11 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Witam Wszystkich jestem Adam z Wielkopolski miasto Piła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilaN Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Witam wszystkich, Kamila z okolic Warszawy. Od środy przejęta posiadaczka muchołówki i dzbanecznika Raczkuję w temacie roślin owadożernych, więc liczę na pomocne informacje od Was no i mam nadzieję, że moje roślinki (na razie maluchy) będą się trzymać dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 8 Sierpnia 2015 Share Napisano 8 Sierpnia 2015 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherkan Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Witam, Grzesiek z Zabrza, 33 lata. Dopiero zaczynam zabawe z roslinkami;) Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokso323 Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, mam na imię Mateusz. Mam 24 lata(prawie) i interesuję się roślinami owadożernymi jakoś od 9 lat, niestety z przerwami. Skończyłem niedawno studia(Mechatronika) i nie chcąc pracować od razu w zawodzie postanowiłem założyć firmę z owadami tropikalnymi i roślinami owadożernymi(AntyMucha). Wszystko zaczęło się od organizacji kilku wystaw(hobbystycznych) które bardzo mi się spodobały a teraz powoli rozwija się już dalej. Mieszkam w Czarnowie(okolice Szczecina). Oprócz owadożerów lubię też powędkować Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez kokso323 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drapieżnik2000 Napisano 24 Sierpnia 2015 Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Witam, nazywam się Marcin i jestem z Gliwic. Pierwsze moje roślinki owadożerne zacząłem hodować 7 lat temu (pierwsza próba nieudana ). Natomiast 5 lat temu zacząłem hodować polskie rosiczki w dużych donicach. Trzy lata temu zbudowałem swoje pierwsze torfowisko, a od lipca tego roku mam już dwa. Mam nadzieje że czegoś się tutaj dowiem ciekawego na temat roślin owadożernych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElektrykPL Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 Czekamy na tematy obszernej treści o torfowiskach swojej komstukcji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agabuzka Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 (edytowane) Hej jestem tu już z miesiąc, ale jeszcze się oficjalnie nie przywitałam Nazywam się Agnieszka, w skrócie Aga, mieszkam w Szczytnie. Owadożerami interesuję się w zasadzie od nie dawna. Jakieś dwa miesiące temu dostałam w prezencie muchołówkę, rosiczkę Alicji i tłustosza Tinę. Moje serce zdecydowanie podbiły tłustosze Edytowane 6 Listopada 2015 przez agabuzka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Kurcze, tak w zasadzie, to też się jeszcze nie przywitałem ! Mam na imię Konrad. Mieszkam w Krakowie. Ukończyłem Turystykę i Rekreację, ze specjalizacją w turystyce przyrodniczej. Zahaczyłem również na rok o Leśnictwo i Ochronę Zasobów Leśnych. Od zawsze fascynuje mnie przyroda, a o hodowli owadożerów myślałem już od dawna, ale jakoś nie mogłem się za to zabrać. W końcu, trafiłem na stoisko Carnisany na wystawie ogrodnictwa w Krakowie i złapałem bakcyla Niektórzy tutaj twierdzą, że jestem wyjątkowo ambitny w tym temacie, ale lubię wyzwania. Wiedzę na temat tych roślin chłonę jak gąbka, z wielu źródeł, a i zapytać o radę się nie boję, więc myślę, że nawet z trudniejszymi gatunkami dam radę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jb-skorpion Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Witam wszystkich forumowiczów! Janusz z Pleszewa (woj. wielkopolskie). Oprócz hodowli różnych niepospolitych roślin, interesuję się krótkofalarstwem Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Witamy na forum i życzymy sukcesów w hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi