Inżynier Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Cześć wszystkim! Ja na imię mam Michał, urodziłem się w Krakowie, a mieszkam w okolicach. Roślinami owadożernymi bawię się od dwóch lat, dzisiaj będę miał właśnie chyba rocznicę (drugą już), więc postanowiłem dołączyć do forum, które tyle razy anonimowo przeglądałem. A pomyśleć, że wszystko zaczęło się od rosiczki przylądkowej i zwykłej muchołówki, którą podczas pierwszego zimowania doprowadziłem prawie do śmierci (mam ją do teraz, w międzyczasie zdążyła kłącze już podzielić). Nie posiadam terrarium, więc wszystkie rośliny trzymam albo na parapetach (dzbaneczniki, część rosiczek i wysiane muchołówki), albo na polu (mam na myśli to krakowskie ,,pole", na które niektórzy mówią ,,na dworze" ) - tutaj wszystkie kapturnice, trzy rodzaje rosiczek i muchołówki. A z zamiłowania do nauk przyrodniczych lubię poprowadzić różne eksperymenty na moich roślinach, więc jeśli do czegoś ciekawego kiedyś dojdę, to na pewno się podzielę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Cześć wszystkim! Ja na imię mam Michał, urodziłem się w Krakowie, a mieszkam w okolicach. Roślinami owadożernymi bawię się od dwóch lat, dzisiaj będę miał właśnie chyba rocznicę (drugą już), więc postanowiłem dołączyć do forum, które tyle razy anonimowo przeglądałem. A pomyśleć, że wszystko zaczęło się od rosiczki przylądkowej i zwykłej muchołówki, którą podczas pierwszego zimowania doprowadziłem prawie do śmierci (mam ją do teraz, w międzyczasie zdążyła kłącze już podzielić). Nie posiadam terrarium, więc wszystkie rośliny trzymam albo na parapetach (dzbaneczniki, część rosiczek i wysiane muchołówki), albo na polu (mam na myśli to krakowskie ,,pole", na które niektórzy mówią ,,na dworze" ) - tutaj wszystkie kapturnice, trzy rodzaje rosiczek i muchołówki. A z zamiłowania do nauk przyrodniczych lubię poprowadzić różne eksperymenty na moich roślinach, więc jeśli do czegoś ciekawego kiedyś dojdę, to na pewno się podzielę. Witaj na forum, cieszę się że samo to hobby staje się coraz bardziej popularne i zachęcam do pochwalenia się swoimi roslinami o tutaj http://www.rosliny-owadozerne.pl/Zdjecia-i...owcow-f140.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Witamy Cię w naszych skromnych szeregach ;D Bardzo mi miło, że zechciałeś zaczerpnąć wiedzy z tej strony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeo Napisano 24 Grudnia 2017 Share Napisano 24 Grudnia 2017 Witam po latach przerwy?? Adam z okolic Wodzislawia Śl. Zastanawiam się nad ponownym uruchomieniem hodowli owadożerów... Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów w poszerzaniu hodowli. Cheers! 6. Składanie ofert typu "Przyjmę" jest niedozwolone w każdym dziale. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo666ovi Napisano 2 Lutego 2018 Share Napisano 2 Lutego 2018 Witam wszystkich serdecznie, na imie mam Adam i roślinami interesuje się od niedawna,cztery lata temu dostałem w prezencie pierwszą roślinkę a pierwszego owadożera w sierpniu, poza tym interesuje się motoryzacją,ciężką muzyką i serialami. Obecnie mieszkam w Sanoku i się zastanawiam czy jest tu ktoś z okolicy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusss15 Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) witam Wszystkich mam na imię Mateusz mieszkam w okolicach Jarosławia na podkarpaciu owadożery posiadam od około półtora roku i stale powiększa się moja lista oprócz owadożerów mam jeszcze kilka sukulentów którymi też się interesuje Edytowane 12 Marca 2018 przez Kubusss15 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 I pewnie powiększać się będzie dalej Witamy serdecznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelyoy Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Witam jestem Paweł z Wielkopolski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Witamy na forum!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavio Napisano 14 Kwietnia 2018 Share Napisano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Część. Paweł z Poznania. Wracam do zabawy z owadożerami po paru latach przerwy. Zamówiłem już na początek muchołówkę i rosiczkę. Poza tym moimi pasjami są fotografia przyrodnicza i piłka nożna. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Pavio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość remix Napisano 22 Kwietnia 2018 Share Napisano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam wszystkich Remigiusz z Nowego dopiero zaczynam przygodę z mucholuwką Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez remix Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 22 Kwietnia 2018 Share Napisano 22 Kwietnia 2018 Witam wszystkich Remigiusz z Nowego dopiero zaczynam przygodę z mucholuwką Witamy i życzę powodzenia z nową muchołówką jak i również słownikiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi