Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim!

Ja na imię mam Michał, urodziłem się w Krakowie, a mieszkam w okolicach. Roślinami owadożernymi bawię się od dwóch lat, dzisiaj będę miał właśnie chyba rocznicę (drugą już), więc postanowiłem dołączyć do forum, które tyle razy anonimowo przeglądałem. A pomyśleć, że wszystko zaczęło się od rosiczki przylądkowej i zwykłej muchołówki, którą podczas pierwszego zimowania doprowadziłem prawie do śmierci (mam ją do teraz, w międzyczasie zdążyła kłącze już podzielić). Nie posiadam terrarium, więc wszystkie rośliny trzymam albo na parapetach (dzbaneczniki, część rosiczek i wysiane muchołówki), albo na polu (mam na myśli to krakowskie ,,pole", na które niektórzy mówią ,,na dworze" :P ) - tutaj wszystkie kapturnice, trzy rodzaje rosiczek i muchołówki. A z zamiłowania do nauk przyrodniczych lubię poprowadzić różne eksperymenty na moich roślinach, więc jeśli do czegoś ciekawego kiedyś dojdę, to na pewno się podzielę. :)

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cześć wszystkim!

Ja na imię mam Michał, urodziłem się w Krakowie, a mieszkam w okolicach. Roślinami owadożernymi bawię się od dwóch lat, dzisiaj będę miał właśnie chyba rocznicę (drugą już), więc postanowiłem dołączyć do forum, które tyle razy anonimowo przeglądałem. A pomyśleć, że wszystko zaczęło się od rosiczki przylądkowej i zwykłej muchołówki, którą podczas pierwszego zimowania doprowadziłem prawie do śmierci (mam ją do teraz, w międzyczasie zdążyła kłącze już podzielić). Nie posiadam terrarium, więc wszystkie rośliny trzymam albo na parapetach (dzbaneczniki, część rosiczek i wysiane muchołówki), albo na polu (mam na myśli to krakowskie ,,pole", na które niektórzy mówią ,,na dworze" :P ) - tutaj wszystkie kapturnice, trzy rodzaje rosiczek i muchołówki. A z zamiłowania do nauk przyrodniczych lubię poprowadzić różne eksperymenty na moich roślinach, więc jeśli do czegoś ciekawego kiedyś dojdę, to na pewno się podzielę. :)

Witaj na forum, cieszę się że samo to hobby staje się coraz bardziej popularne i zachęcam do pochwalenia się swoimi roslinami o tutaj http://www.rosliny-owadozerne.pl/Zdjecia-i...owcow-f140.html

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 months later...

Witam po latach przerwy??

Adam z okolic Wodzislawia Śl.

Zastanawiam się nad ponownym uruchomieniem hodowli owadożerów...

Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów w poszerzaniu hodowli.

Cheers!

6. Składanie ofert typu "Przyjmę" jest niedozwolone w każdym dziale.

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

Witam wszystkich serdecznie, na imie mam Adam i roślinami interesuje się od niedawna,cztery lata temu dostałem w prezencie pierwszą roślinkę a pierwszego owadożera w sierpniu, poza tym interesuje się motoryzacją,ciężką muzyką i serialami.

Obecnie mieszkam w Sanoku i się zastanawiam czy jest tu ktoś z okolicy?

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

witam Wszystkich :)

mam na imię Mateusz mieszkam w okolicach Jarosławia na podkarpaciu

owadożery posiadam od około półtora roku i stale powiększa się moja lista ^_^

oprócz owadożerów mam jeszcze kilka sukulentów którymi też się interesuje :)

Edytowane przez Kubusss15
Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Część. Paweł z Poznania. Wracam do zabawy z owadożerami po paru latach przerwy. Zamówiłem już na początek muchołówkę i rosiczkę.

Poza tym moimi pasjami są fotografia przyrodnicza i piłka nożna. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Edytowane przez Pavio
Odnośnik do odpowiedzi