ReD-GreeN Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Ja też, ja też Joanna z Lublina. Zainteresowania: role-playing games, kultura i historia Japonii i od niedawna "parapetowi mięsożercy" Zagorzała czytelniczka dobrych książek i amatorka dobrej muzyki (od rocka poprzez metal, skończywszy na muzyce filmowej). Szczęśliwa posiadaczka męża i prawie półrocznej córeczki, oraz rosiczki, muchołówki i cephalotusa. No widzę te hobby zrzesza coraz większą grupe ludzi słuchających "porządniej" muzyki to ja też się przedstawię. Mateusz, 16 lat, zainteresowania: -motocross(na razie to raczkuje) -muzyka(naprawdę pochłania mi mnóstwo czasu ale nie uważam go za stracony) -trochę komputery ale teraz jakoś mniej -fan rosiczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 A co mi tam:P... Jestem Adrian xD! Zainteresowania: Skateboarding od kilku ładnych lat ;], rośliny owadożerne of corse !, modliszki, patyczaki i straszyki , czasami wędkuję ... I w wolnych chwilach się obijam xD... Zawodowo: uczeń xD! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 (edytowane) A to i ja też się dopisze Więc nazywam się Artur ale mozna mówić na mnie Miecio Interesuje sie koszykówką, rowerami, roślinkami owadożernymi (już w mniejszym stopniu, w porównaniu do tego co było kiedyś), motocyklami (obecnie zbieram na Yamahe Thundercat). Mieszkam sobie w Kozienicach Niedaleko Radomia, Warki, Puław, Pionek a do Wawy mam 94 km więc też nie daleko Zawodowo: pracuje od dziś hehehe i się uczę Edytowane 24 Listopada 2009 przez Miecio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
key68 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Witajcie wszyscy!!! Jarek ze Szczecina!!!! I stało się, zaraziłem się od roku miłością do tych dziwnych i ciekawych roślinek!!! Żona jest, dzieci są, kwiatków z parapetu i balkonu ubywa!!!!! Moje ukochane roślinki systematycznie je wypierają hihihih (żona wściekła ale mówi się trudno!!) Zawodowo: żołnierz Hobby: moczenie kija w wodzie /już od ok 20 lat/ Ps. Mam spono różnych gtunków roślinek /rosiczki, tłustosze, kapturnice, muchołapy oraz jakieś jeszcze niewielkie dzbaneczniki/ ale ciągle nie moghę się zdecydować na coś konkretnego. Wszystkie są piękne!!!!! Pewnie zima przyniesie rozwiązanie problemu z racji tego, że nie mam zbyt dobrych warunków do zimowania. Trzymajcie kciuki za moją malutka hodowlę hihihi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Witamy i trzymamy kciuki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 witam mojego imiennika Hobby: moczenie kija w wodzie /już od ok 20 lat/ Najlepsze hobby Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 To ja też się dopisze Mariusz z Zawiercia , posiadam oczko wodne ogrod z jodłami , psa pitbulla żone oddałem w dobre ręce:) Moje hobby to wędkarsto od 20 paru lat ,psy bojowe i muchołówki od tyg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek877 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Witam, mieszkam koło Krakowa mam 12 lat i interesuje sie kaktusami (mam ich troche) oraz muchołówkami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Cześć, Nazywam się Halina i mam 15 lat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madziaxyz Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Witam Mam na imię Magda(23), po kilkuletniej przerwie chciałabym wrócić do hodowli roślin owadożernych. Poza tym mam akwarium w typie holenderskim i chomiczka Zapraszam osoby z Wrocławia lub Jarocina do wymiany okazami. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Miło że ludzie wracają do roślin Na razie to nikt raczje nie wysyła roślin więc pozostaje czekać na lepszą temperature a wówczas na pewno będzie w co się zaopatrzyć. Ale jak wrocław to zesze możesz zapytać szamanke lub jasia czy czegoś nie ma na zbyciu i odebrać osobiście. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madziaxyz Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Dziękuję za radę, na pewno zapytam, a na razie pozostaje mi czekać na cieplejsze dni, ewentualnie spróbuję z nasionkami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Witamy ponownie chociaz osobiście Cie nie pamiętam:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2010 Dołączyła: śro, 25 sty 06 User numer 76 czyli sam początek Również witam ponownie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 W przyszłym roku 5 lat, trzeba by jakąś impreze zrobić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi