Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też, ja też :D

Joanna z Lublina.

Zainteresowania: role-playing games, kultura i historia Japonii i od niedawna "parapetowi mięsożercy" :)

Zagorzała czytelniczka dobrych książek i amatorka dobrej muzyki (od rocka poprzez metal, skończywszy na muzyce filmowej). :P

Szczęśliwa posiadaczka męża i prawie półrocznej córeczki, oraz rosiczki, muchołówki i cephalotusa.

No widzę te hobby zrzesza coraz większą grupe ludzi słuchających "porządniej" muzyki :D

to ja też się przedstawię.

Mateusz, 16 lat, zainteresowania:

-motocross(na razie to raczkuje)

-muzyka(naprawdę pochłania mi mnóstwo czasu ale nie uważam go za stracony)

-trochę komputery ale teraz jakoś mniej

-fan rosiczek :D

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

A co mi tam:P...

Jestem Adrian xD!

Zainteresowania: Skateboarding od kilku ładnych lat ;], rośliny owadożerne of corse ;)!, modliszki, patyczaki i straszyki :), czasami wędkuję :)... I w wolnych chwilach się obijam xD...

Zawodowo: uczeń xD!

Odnośnik do odpowiedzi

A to i ja też się dopisze :)

Więc nazywam się Artur :P ale mozna mówić na mnie Miecio :)

Interesuje sie koszykówką, rowerami, roślinkami owadożernymi (już w mniejszym stopniu, w porównaniu do tego co było kiedyś), motocyklami (obecnie zbieram na Yamahe Thundercat).

Mieszkam sobie w Kozienicach :P Niedaleko Radomia, Warki, Puław, Pionek :P a do Wawy mam 94 km więc też nie daleko :P

Zawodowo: pracuje od dziś hehehe :P i się uczę :P

Edytowane przez Miecio
Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wszyscy!!!

Jarek ze Szczecina!!!! I stało się, zaraziłem się od roku miłością do tych dziwnych i ciekawych roślinek!!! :rotfl:

Żona jest, dzieci są, kwiatków z parapetu i balkonu ubywa!!!!! Moje ukochane roślinki systematycznie je wypierają hihihih (żona wściekła ale mówi się trudno!!)

Zawodowo: żołnierz

Hobby: moczenie kija w wodzie /już od ok 20 lat/

Ps. Mam spono różnych gtunków roślinek /rosiczki, tłustosze, kapturnice, muchołapy oraz jakieś jeszcze niewielkie dzbaneczniki/ ale ciągle nie moghę się zdecydować na coś konkretnego. Wszystkie są piękne!!!!! Pewnie zima przyniesie rozwiązanie problemu z racji tego, że nie mam zbyt dobrych warunków do zimowania. Trzymajcie kciuki za moją malutka hodowlę hihihi.

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

To ja też się dopisze

Mariusz z Zawiercia , posiadam oczko wodne ogrod z jodłami , psa pitbulla żone oddałem w dobre ręce:)

Moje hobby to wędkarsto od 20 paru lat ,psy bojowe i muchołówki od tyg :P

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam

Mam na imię Magda(23), po kilkuletniej przerwie chciałabym wrócić do hodowli roślin owadożernych.

Poza tym mam akwarium w typie holenderskim i chomiczka :)

Zapraszam osoby z Wrocławia lub Jarocina do wymiany okazami.

Pozdrawiam serdecznie.

Odnośnik do odpowiedzi

Miło że ludzie wracają do roślin :) Na razie to nikt raczje nie wysyła roślin więc pozostaje czekać na lepszą temperature a wówczas na pewno będzie w co się zaopatrzyć. Ale jak wrocław to zesze możesz zapytać szamanke lub jasia czy czegoś nie ma na zbyciu i odebrać osobiście.

Odnośnik do odpowiedzi