madziaxyz Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 mogłoby być ciekawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Też witam ponowanie Posiadasz coś już czy dopiero szukaz ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 A i przypominam ze w tym roku w maju w ogrodzie botanicznym UW bedzie wystawa oczywiscie wieksza niz rok temu:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madziaxyz Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Jeszcze nic nie mam, na razie nawiązuję kontakty i może wyhoduję coś z nasionek , a roślinki kupię jak zrobi się trochę cieplej Niestety nie mam zbyt wiele miejsca, ani warunków w mieszkaniu, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ogród botaniczny UW - Warszawa czy Wrocław ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Warszawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 witam imię Łukasz wiek:sam nie wiem czasem czuję się jak 5 latek a czasem jak 60-latek a tak poważniej 20 coś stary już jestem zainteresowania : fantastyka (książki,filmy) psychologia i filozofia tak bardziej dla spoglądania na świat z różnych stron niż posiadania konkretnej szczegółowej wiedzy bardziej aktywnie jazda na moich dwóch kółkach (rowerze) w czasie letnim tak po 50, 100km ostatnio mogę dodać rośliny owadożerne chociaż mało o nich wiem ale to się z czasem zmieni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 3 Marca 2010 Autor Share Napisano 3 Marca 2010 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Rose Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 (edytowane) Imię: Rafał Miejscowość: Kazimierz/Łódź Student IV roku chemii (jeszcze nie udało im się mnie wywalić ) Oprócz mięsożerniaków (w szczególności dzbaneczniki i tłustosze) interesuję się chemią (raczej powoli zboczenie zawodowe) oraz ptasznikami. Te miłe pajączki od małego mnie fascynowały. Posiadam dodatkowo jeszcze 3 piranie i kobiete w mieszkaniu ;] Pozdrawiam Edytowane 21 Marca 2010 przez Sir Rose Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 To i ja się witam po 2 letniej nieobecności Artur, Warszawa, zainteresowania - muzyka, perkusja, grafika komputerowa... Mam żonę i 2 letnią córeczkę. Roslinki zaczęłu przymierać idzie wiosna i mi się przypomniało więc witam ponownie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 Witamy pośród żywych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam. Jestem Dawid. Mieszkam w Szczecinie. Także ten. Szczęśliwy właściciel paru roślinek od niedawna, lecz od dzieciaka zawsze chciałem się nimi bawić i je rozwijać, lecz jakoś okazji nie było. wiek:20 lat Studiuje: Rzuciłem Technologię Chemiczną i poprawiam maturę, by dostać się na medycynę. Zainteresowania: Taniec, rower, rysunek, modelowanie, w zasadzie wszystko co wymaga chodź drobnych zdolności manualnych i bujnej wyobraźni, ciekawe gatunki roślin ( Zaczęło się od mimozy i aturi ), muzyka, itd. Marzy mi się terrarium z różnymi roślinami owadożernymi, nie koniecznie z wilgotnolubnymi, lecz ze względu na kiepskie oświetlenie pokoju i niskie temperatury tylko tak będę mógł hodować sobie wszelkie muchołówki, rosiczki i inne. Też jako f.ozdobna. Sztuczne oświetlenie i takie tam. Przyszłość mam nadzieję z waszą pomocą niedaleka W sensie rad! pozdrawiam Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez ErysFR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Witamy cię. A jeśli chodzi o rower to skaczesz czy raczej normalna jazda?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Teraz to ciężko określić. Rok temu skakałem, teraz raczej jazda "normalna" z powodu braku czasu na szlifowanie umiejętności i kontuzje z powodu tegoż sportu. Oczy się też trochę otworzyło, jak miałem nieprzyjemność uczestniczenia w nieprzyjemnym wypadku kumpla. Zajmowałem się typowo "leśnymi" odmianami sportu, tzn. freeride czy downhill. Nie żeby na zawody, ale jak jeździłem, to trzymałem fason. Dużo osób aktywnie działa na tym forum? Bo widzę, że ma duży potencjał i iż jest to wielka skarbnica wiedzy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 hehe to ładnie ja też coś tam jeżdże w freeride (Ale nie wiadomo jak dobrze ale cos tam sie jezdzi) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 ja też jedżę w FR oczywicie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi