Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jeszcze nic nie mam, na razie nawiązuję kontakty i może wyhoduję coś z nasionek ;), a roślinki kupię jak zrobi się trochę cieplej :) Niestety nie mam zbyt wiele miejsca, ani warunków w mieszkaniu, ale zobaczymy co z tego wyjdzie :)

ogród botaniczny UW - Warszawa czy Wrocław ?

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

witam

imię Łukasz

wiek:sam nie wiem czasem czuję się jak 5 latek a czasem jak 60-latek a tak poważniej 20 coś :P stary już jestem

zainteresowania :

fantastyka (książki,filmy)

psychologia i filozofia tak bardziej dla spoglądania na świat z różnych stron niż posiadania konkretnej szczegółowej wiedzy

bardziej aktywnie jazda na moich dwóch kółkach (rowerze) w czasie letnim tak po 50, 100km

ostatnio mogę dodać rośliny owadożerne chociaż mało o nich wiem ale to się z czasem zmieni

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...

Imię: Rafał

Miejscowość: Kazimierz/Łódź

Student IV roku chemii (jeszcze nie udało im się mnie wywalić :D)

Oprócz mięsożerniaków (w szczególności dzbaneczniki i tłustosze) interesuję się chemią (raczej powoli zboczenie zawodowe) oraz ptasznikami. Te miłe pajączki od małego mnie fascynowały. Posiadam dodatkowo jeszcze 3 piranie i kobiete w mieszkaniu ;]

Pozdrawiam ;)

Edytowane przez Sir Rose
Odnośnik do odpowiedzi

To i ja się witam po 2 letniej nieobecności :D

Artur, Warszawa,

zainteresowania - muzyka, perkusja, grafika komputerowa...

Mam żonę i 2 letnią córeczkę.

Roslinki zaczęłu przymierać idzie wiosna i mi się przypomniało :) więc witam ponownie

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Witam.

Jestem Dawid.

Mieszkam w Szczecinie.

Także ten. Szczęśliwy właściciel paru roślinek od niedawna, lecz od dzieciaka zawsze chciałem się nimi bawić i je rozwijać, lecz jakoś okazji nie było.

Studiuje: Rzuciłem Technologię Chemiczną i poprawiam maturę, by dostać się na medycynę.

Zainteresowania: Taniec, rower, rysunek, modelowanie, w zasadzie wszystko co wymaga chodź drobnych zdolności manualnych i bujnej wyobraźni, ciekawe gatunki roślin ( Zaczęło się od mimozy i aturi :P ), muzyka, itd.

Marzy mi się terrarium z różnymi roślinami owadożernymi, nie koniecznie z wilgotnolubnymi, lecz ze względu na kiepskie oświetlenie pokoju i niskie temperatury tylko tak będę mógł hodować sobie wszelkie muchołówki, rosiczki i inne. Też jako f.ozdobna. Sztuczne oświetlenie i takie tam. Przyszłość mam nadzieję z waszą pomocą niedaleka :) W sensie rad! :)

pozdrawiam

Edytowane przez ErysFR
Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to ciężko określić. Rok temu skakałem, teraz raczej jazda "normalna" z powodu braku czasu na szlifowanie umiejętności i kontuzje z powodu tegoż sportu. Oczy się też trochę otworzyło, jak miałem nieprzyjemność uczestniczenia w nieprzyjemnym wypadku kumpla. Zajmowałem się typowo "leśnymi" odmianami sportu, tzn. freeride czy downhill. Nie żeby na zawody, ale jak jeździłem, to trzymałem fason.

Dużo osób aktywnie działa na tym forum? Bo widzę, że ma duży potencjał i iż jest to wielka skarbnica wiedzy :)

Odnośnik do odpowiedzi