Dorian Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja również jeżdżę mtb, ostatnio popróbowałem downhill Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) To miło będzie przebywać wśród pasjonatów już nie tylko roślin, ale także i ekstremalnych uniesień edit: ogólnie pasjonatów roweru, bo nie możemy dyskryminować po prostu lubiących jeździć Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez ErysFR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) i ja też FR Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez michcup Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubertus Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam! Hubert z Mielca (lub Lublina gdzie studiuję ). Prócz owadożerów interesują mnie wędkarstwo, turystyka górska no i przymierzam się do kursu szybowcowego To chyba tyle w każdym razie ciesze się że tu trafiłem, mam nadzieję zyskać od was nieco fachowej wiedzy Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 WIedzy tu dostatek co do imnego pokaju i wilgotności to wymarzone warunki dla dzbanecznikow goskich tylko inwestycja w oswietlenei i gotowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubertus Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Na to liczę a co do dzbaneczników to chyba jeszcze nie moja liga:D muszę nabrać najpierw wprawy a tak przy okazji... zamiast numeru GG wcześniej wpisałem mój numer indeksu !!! co te studia robią z ludzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bard Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Hej Mam na imię Damian, jestem z Płocka. Interesuję się owadożerami, rycerstwem i muzyką. Świetne forum, i duuużo świetnych informacji pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Również pozdrawiamy i życzymy powodzenia w hodowli roślin owadożernych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość andowan Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Witam. Mam na imię Anna i mieszkam pod Warszawą. Moją pasją jest ogród. Postanowiłam podjąć próbę uprawy roślin owadożernych w ogrodzie, gdzie mam zamiar w najbliższych dniach zbudować bagienko-rabatę dla kwaśnolubnych roślin. Mam nadzieję, że mi się uda. . Ania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Witamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel033 Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) Witam Mam na imię Paweł, mieszkam w okolicach Brzeska, 50 km od Krakowa Interesuję się Sprzętem audio, oraz oświetleniem i od niedawna muchołówkami. WOLO, ty mi czasem nie sprzedawałeś muchołówki all red ?? Edytowane 12 Maja 2010 przez pawel033 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Witam kolejnego hodowce z okolic Brzeska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Tak sprzedawałem Ci. Witam Cię na forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 to ja też z brzeska jestem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 Z moich okolic nikogo jak zwykle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi