Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

czesc, mam na imię Dorota, jestem z Opola. interesuje sie numizmatyka, roslinkami, jezdziectwem , gotowaniem , turystyka;)

Na razie w domu mam tylko dzbanecznik, ale rozglądam się za drugą roślinką- muchówką lub rosiczką.

Michał juz sie wciagnelam na calego.. :rotfl:

nie wiem co juz mam kupowac:)

juz mi sie rozbudowala hodowla do dwoch dzbanecznikow, dwoch rosiczek, muchowki i czekam na nastepne:)

Edytowane przez Apokalipsa85
Odnośnik do odpowiedzi

czesc, mam na imię Dorota, jestem z Opola.

Na razie w domu mam tylko dzbanecznik, ale rozglądam się za drugą roślinką- muchówką lub rosiczką.

cześć. w końcu ktoś z z mojego województwa, mam nadzieje ze owadożery wciągną Cie na całego.

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...

Witam wszystkich ;)

Jestem tu nowy i w sumie laikiem, jeżeli chodzi o roślinki ;P Najwięcej informacji można dowiedzieć się z pierwszej ręki czyli na forum ;) dlatego też postanowiłem się zalogować..

Teraz trochę o mnie:

mam na imię Robert, mieszkam w Łodzi, interesuję się sportem, komputerami i..motoryzacją

zawodowo: póki co - kierowca ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, chyba po blisko roku obecności na forum powinnam się przywitać, nieprawdaż? :P

Nazywam się Karolina, mieszkam w Warszawie, skończyłam 4-letnie liceum z wykładowym j. francuskim i teraz mam nadzieję dostać się na lingwistykę stosowaną na UW. Potem chyba sobie dobiorę weterynarię, bo od dziecka spędzam wiele czasu ze zwierzakami i jest to zdecydowanie moja największa pasja. Mam ptaszniki, gady, gryzonie, tylko ptaków chyba jeszcze nie miałam, ale to można zmienić. :rotfl: Poza tym gram na skrzypcach, trenowałam kiedyś siatkówkę.. oj, czego to się w życiu nie robiło.. ^_^ Ubóstwiam wszelaką lekturę, ze wskazaniem na autorów horrorów i thrillerów, czasem coś z psychologii albo filozofii się trafi. Można by tak długo opowiadać. :)

Tak czy siak.. witam wszystkich.

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Jestem tu zarejestrowany od kilku dni, trochę poczytałem o hodowli roślin owadożernych. Od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem rosiczki i muchołówki.

Mam na imię Maciek , mam 17 lat , Nysa , zainteresowałem się roślinami ponieważ bardzo mi sie podoba ich wygląd i mają w sobie coś co sprawia ze musiałem je kupić . Na chwile obecną bardzo dbam o moje dwie roślinki i oby mi sie to nie znudziło. Jak podrosną podrzucę jakieś fotki.

Liczę na owocną współpracę w hodowli moich roślinek :)

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

Gość awesomelie

Hej , jestem Emilia i mieszkam w Będzinie . Moim życiem są konie i oczywiście codzienne treningi . Interesuję się także piłką nożną , którą jeszcze jakieś 2 lata temu trenowałam [ niestety stare czasy :huh: ], siatkówką oraz wszystkim co ze sportem związane .Moim nałogiem jest oglądanie meczów . :P Od niedawna posiadam dzbanecznika , muchołapkę i kapturnicę. Niestety mam z nimi pewne problemy dlatego właśnie zarejestrowałam się na forum.

Edytowane przez awesomelie
Odnośnik do odpowiedzi