wolo Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 kubusszerokopasm witam Cię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 cześć cześć. WOLO Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 (edytowane) czesc, mam na imię Dorota, jestem z Opola. interesuje sie numizmatyka, roslinkami, jezdziectwem , gotowaniem , turystyka;) Na razie w domu mam tylko dzbanecznik, ale rozglądam się za drugą roślinką- muchówką lub rosiczką. Michał juz sie wciagnelam na calego.. nie wiem co juz mam kupowac:) juz mi sie rozbudowala hodowla do dwoch dzbanecznikow, dwoch rosiczek, muchowki i czekam na nastepne:) Edytowane 27 Lipca 2010 przez Apokalipsa85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 czesc, mam na imię Dorota, jestem z Opola. Na razie w domu mam tylko dzbanecznik, ale rozglądam się za drugą roślinką- muchówką lub rosiczką. cześć. w końcu ktoś z z mojego województwa, mam nadzieje ze owadożery wciągną Cie na całego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chwieju Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Witam wszystkich Jestem tu nowy i w sumie laikiem, jeżeli chodzi o roślinki ;P Najwięcej informacji można dowiedzieć się z pierwszej ręki czyli na forum dlatego też postanowiłem się zalogować.. Teraz trochę o mnie: mam na imię Robert, mieszkam w Łodzi, interesuję się sportem, komputerami i..motoryzacją zawodowo: póki co - kierowca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 Witamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorelei Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Hmm, chyba po blisko roku obecności na forum powinnam się przywitać, nieprawdaż? Nazywam się Karolina, mieszkam w Warszawie, skończyłam 4-letnie liceum z wykładowym j. francuskim i teraz mam nadzieję dostać się na lingwistykę stosowaną na UW. Potem chyba sobie dobiorę weterynarię, bo od dziecka spędzam wiele czasu ze zwierzakami i jest to zdecydowanie moja największa pasja. Mam ptaszniki, gady, gryzonie, tylko ptaków chyba jeszcze nie miałam, ale to można zmienić. Poza tym gram na skrzypcach, trenowałam kiedyś siatkówkę.. oj, czego to się w życiu nie robiło.. Ubóstwiam wszelaką lekturę, ze wskazaniem na autorów horrorów i thrillerów, czasem coś z psychologii albo filozofii się trafi. Można by tak długo opowiadać. Tak czy siak.. witam wszystkich. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Witamy miło będzie spędzać czas z tak wszechstronną koleżanką Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okulista Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Witam, Jestem tu zarejestrowany od kilku dni, trochę poczytałem o hodowli roślin owadożernych. Od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem rosiczki i muchołówki. Mam na imię Maciek , mam 17 lat , Nysa , zainteresowałem się roślinami ponieważ bardzo mi sie podoba ich wygląd i mają w sobie coś co sprawia ze musiałem je kupić . Na chwile obecną bardzo dbam o moje dwie roślinki i oby mi sie to nie znudziło. Jak podrosną podrzucę jakieś fotki. Liczę na owocną współpracę w hodowli moich roślinek Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonx15 Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Witamy, witamy na pewno czas będzie miło płynąć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 No cześć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorelei Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Witamy miło będzie spędzać czas z tak wszechstronną koleżanką Koleżanka dziękuje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość awesomelie Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Hej , jestem Emilia i mieszkam w Będzinie . Moim życiem są konie i oczywiście codzienne treningi . Interesuję się także piłką nożną , którą jeszcze jakieś 2 lata temu trenowałam [ niestety stare czasy ], siatkówką oraz wszystkim co ze sportem związane .Moim nałogiem jest oglądanie meczów . Od niedawna posiadam dzbanecznika , muchołapkę i kapturnicę. Niestety mam z nimi pewne problemy dlatego właśnie zarejestrowałam się na forum. Edytowane 13 Czerwca 2010 przez awesomelie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelovsky Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi