michcup Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 witamy witamy co z tymi twoimi roślinkami nie tak?? pisz to pomożemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaVenda Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Cześć , mam na imię Oliwia. Moją pierwszą miłością są i zapewne pozostaną hoye ale od niedawna jestem posiadaczką 4 rosiczek i kapturnicy W tym tygodniu moja kolekcja powiększy o jakieś 10 gatunków z czego bardzo się cieszę. Na co dzień studiuję zootechnikę, hoduję zwierzęta egzotyczne, zajmuje się stylizacją paznokci i pracuje w Oriflame. Podoba mi się to forum ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Witamy Cię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelovsky Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Witamy Cie też jestem to nowy i mam nadzieje że z tego forum sie dużo naucze :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość slomaa Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Witam na forum Mateusz Włocławek zainteresowania: turystyka, kolarstwo, owadożery Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcio122 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Cześć wszystkim! Mam na imie Kamil. Co prawda na tym forum jestem już dosyć długo, ale bardzo dawno na nie nie wchodziłem, ponieważ miałem długą przerwe w hodowli bo aż prawie 3 lata, wiec nikt raczej mnie tu nie zna No to powiem coś o moich zainteresowaniach. Bardzo lubie hodować różnego rodzaju owadożery ( to wiadomo ), hoduje ptaszniki, lubie wycieczki i wszystko co egzotyczne Pozdro PS: mam problem z polskimi znakami na klawiaturze Edytowane 24 Czerwca 2010 przez kamcio122 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Witamy. O hodujesz ptaszniki ile ich masz??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcio122 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Jak na razie mam 4. Kiedyś może bedzie wiecej Edytowane 24 Czerwca 2010 przez kamcio122 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Fajnie. Kiedyś też miałem ptasznika. ALe jakoś przestało mnie to cieszyć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamek_17 Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Cześć! Adam z Gdyni , jestem jeszcze uczniem LO ostatnia klasa juz bedzie interesuje się: komunikacją miejską, historią, ładnymi i niezwykłymi roślinami, grami na komputerze: symulatory i strategie, lubię oglądać filmy dokumentalne i przyrodnicze - Discovery World, Animal Planet, generalnie innych filmów nie oglądam , uwielbiam jeździć na rowerze i kocham zwierzęta, zwłaszcza koty - mam jednego , boję się owadów latających heheh (osy itd.) Edytowane 25 Czerwca 2010 przez adamek_17 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adiii Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Adii z Sosnowca. Nie przedstawię się tak jak wszyscy inni ładnie Znalazłem się tu bo serwis ładnie rozwinięty i znalazłem wszystko czego potrzebowałem na początek hodowli moich 2 okazów : Sarracenia purpurea i Dionaea muscipula. Nie licząc kiedyś 1 okazu który umarł przez błąd hodowcy, mam nadzieje ze teraz dzięki Wam wszystkim i serwisowi tego błędu już nie będzie ;P Są tu ludzie z większym doświadczeniem mniemam iż będzie owocna współpraca i wymiana ciekawych spostrzeżeń. Pochwale się swoimi okazami choć wiem ze póki co to jeszcze nic cudownego ale zawsze coś http://img22.imageshack.us/f/dscn5781o.jpg/ http://img704.imageshack.us/f/dscn5786.jpg/ Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozanostra1 Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Witam wszystkich!!! Mam na imię Marcin na co dzień studiuje transport. Interesuję się piłką nożną i lubię książki fantasy. NA Waszą stronę dostałem się poszukując informacji na temat roślin drapieżnych :PP Nie dawno zakupiłem muchołówkę i dwie rosiczki na aukcji wild nature. W niedalekiej przyszłości rozejrzę się za dzbanecznikiem. Od zawsze chciałem mieć akwarium z rybami ale ze względu na mały pokój (mieszkam w bloku) jest to obecnie niemożliwe. Aha i mieszkam w Gnieźnie. To by było na tyle. Pozdrawiam serdecznie;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Hej Mam na imię Karolina. Na forum trafiłam szukając info o tym, jak zajmować się moją muchołówką. To moja pierwsza roślina owadożerna. Obok, na parapecie stoi hibiskus, bonsai z wiązu i azalia. Na razie zajmuję się nicnierobieniem (wakacje ). Interesuję się fantastyką (i ogólnie lubię książki), hodowaniem roślin, ostatnio zainteresowałam się tymi owadożernymi, okazjonalnie piłką nożną (przed telewizorem , jeśli chodzi o mundial to jestem całym sercem za Hiszpanią [no dobra, za Torresem ]), słucham rocka raczej alternatywnego i indie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 A witam wszystkich forumowiczów. wolo ty ptaszniki chodowałeś ja mam piranie od roku i wszystkie żyja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stananton Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Cześć Wszystkim, kolej na mnie Mam na imię Michał i pochodzę z Bytomia. Interesuję się muzyką (głównie jazz i elektroniczna), tańcem, podróżami kiedy czas pozwala , no i owadożerami oczywiście (od niedawna), uwielbiam jeździć na nartach i od czadu do czasu walnąć headshota w Battlefieldzie . Zawodowo zajmuję się produkcją i transportem betonu towarowego, także jak ktoś buduje, np. dom, to... wita, rozumita - walcie jak w dym - dla forumowiczów zniżki heheheh Na specjalne życzenie mogę wykonać betonowe buciki Aktualnie zaręczony Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi