nerka99 Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Lurkowałem od jakiegoś czasu i w końcu stwierdziłem, że się zarejestruję. Witam wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1393 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Na owadozery.pl jesteś już jakiś czas, więc miło Cię i tu widzieć - witamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilk Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich. Niedawno rozpocząłem przygodę z hodowlą roślin owadożernych i mam nadzieję że na forum zagoszczę na dłużej. Pozdrawiam Wilk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilk Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich. Niedawno rozpocząłem przygodę z hodowlą roślin owadożernych i mam nadzieję że na forum zagoszczę na dłużej. Pozdrawiam Wilk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tietoisuus Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Witam, kilka postów już zamieściłem, zatem czas się przywitać. Na imię mi Kuba i zamieszkuję we Wrocławiu. Zawodowo jestem fotografem, tu link do moich prac: Światłoczułe studio Ukończyłem Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, kierunek Architektura Krajobrazu. Oprócz owadożerów, pasjonuje się fotografią, i wraz z moją kobietą hodujemy psiaki rasy boston terrier, tu trochę o nich: Draca i Paco Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dondaro Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów Na imię mi Dariusz, mieszkam w Kępnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 8 Września 2011 Autor Share Napisano 8 Września 2011 Ja również witam wszystkich nowych użytkowników forum i zapraszam do dyskusji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów Na imię mi Dariusz, mieszkam w Kępnie Fajnie że mam nowego hodowce blisko siebie Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Witam , to teraz ja się przedstawię. Mam na imię Maksym i mieszkam w Gnieźnie, owadożerami interesuję się od kilku lat a hodowlę na poważnie prowadzę od początku tego roku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kopora Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Cześć imie:Kornel wiek:11 miejścowośćąbrowa tarn zainteresowania:rośliny ,terrarystyka posiadam:muchołówke,straszyki diabelskie,rybe 2 psy, 3 kolonie mrówek 2l.niger 1l.flavus ,ślimaki wodne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarher Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Witam wszystkich. Jestem Jarek. Mieszkam w Siedlcach. Owadożerami zajmuję się niedługo -bo od marca 2010, ale sobie jakoś radzę . Pozdro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oftza Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Witam! Mam na imię Magda i jestem studentką filologii polskiej z Gdańska. Przede wszystkim dużo czytam. Mniej więcej od roku posiadam muchołówkę. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuttter Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Witaj i zapraszam do dyskusji. Mam nadzieję że dzięki forum postanowisz powiększyć grono swoich owarożerów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oftza Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 (edytowane) Oj chciałabym, chciała... Ale! Nie mogę nigdzie w stacjonarnych sklepach znaleźć nic innego prócz muchołówki, a marzy mi się rosiczka. Wysyłki roślinki przez internet boję się jak ognia - nie ufam za grosz ani kurierom, ani pocztowcom... I tu mamy problem. Możliwości przemieszczania się mam spore, ale oczywiście wszystkie roślinki, jakie znalazłam do tej pory, są na drugim końcu kraju... Edytowane 19 Września 2011 przez oftza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi