Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

eee tam :) sa blizej :) popatrzysz a zobaczysz jak wielu ludzi jest dookoła 3miasta

Pozatym korzystaj z ofert zamieszczanych na forum, tu nikt nie oszukuje bo szybko jest wykluczany z naszego grona. Do tego jeśli boisz sie poczty poprś żeby sprzedający ubezpieczył przesyłke to koszt tylko 1zł dla 50zł wartości.

Edytowane przez maklerw
Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oj chciałabym, chciała... Ale! Nie mogę nigdzie w stacjonarnych sklepach znaleźć nic innego prócz muchołówki, a marzy mi się rosiczka. Wysyłki roślinki przez internet boję się jak ognia - nie ufam za grosz ani kurierom, ani pocztowcom... I tu mamy problem. Możliwości przemieszczania się mam spore, ale oczywiście wszystkie roślinki, jakie znalazłam do tej pory, są na drugim końcu kraju...

A w Obi patrzyłaś? Ja swoje D.aliciae właśnie w Obi kupiłem (i to 2 w cenie jednej ;) ). Co do przesyłki, to miałem podobne opory. Ostatnio się wreszcie zdecydowałem i zamówiłem sobie dzbanka. Przyszedł tak zapakowany że na poczcie musieliby chyba po tej paczce skakać żeby coś się z nim stało. Każdy na tym forum sprzedając roślinki ma przede wszystkim na względzie jej dobro, więc dba o to żeby doszła w jak najlepszym stanie. Więc nie masz się czego bać :)

Odnośnik do odpowiedzi

A w Obi patrzyłaś? Ja swoje D.aliciae właśnie w Obi kupiłem (i to 2 w cenie jednej ;) ). Co do przesyłki, to miałem podobne opory. Ostatnio się wreszcie zdecydowałem i zamówiłem sobie dzbanka. Przyszedł tak zapakowany że na poczcie musieliby chyba po tej paczce skakać żeby coś się z nim stało. Każdy na tym forum sprzedając roślinki ma przede wszystkim na względzie jej dobro, więc dba o to żeby doszła w jak najlepszym stanie. Więc nie masz się czego bać :)

Tu ni ma. Markety mam w jednym palcu, może w najnowszym coś będzie, ale to i tak wiosną... Forumowiczom ufam, bo, jak mówisz, wszystkim tu zebranym zależy na dobru roślinek :) ale i tak się boję...

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, jestem Agnieszka.

Mieszkam w Lublinie.

Z owadożerkami na razie raczkuję, mam raptem muchołówkę, dzbanecznika i dwie rosiczki. Mam nadzieję, że kolekcja się powiększy - może nie w zastraszającym tempie, ale co nagle to... wiecie co ;)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

VanDreyer - Kamil

Pomorze, a dokładniej Ustka (ale do listopada na działce zostaje :D)

Owadożerami zajmuje się od 3 lat. Poza tym mam kolekcję kaktusów, a interesuje się akwarystyką i wędkarstwem :P

Aha i pozdrawiam wszystkich starych jak i nowych forumowiczów.

Edytowane przez VanDreyer
Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
VanDreyer - Kamil

Pomorze, a dokładniej Ustka (ale do listopada na działce zostaje :D)

Owadożerami zajmuje się od 3 lat. Poza tym mam kolekcję kaktusów, a interesuje się akwarystyką i wędkarstwem :P

Aha i pozdrawiam wszystkich starych jak i nowych forumowiczów.

:) rodzine mam w Ustce :D i co roku jestem na festunie fajerwerków :) Może kiedyś wpadne.

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:)

Podglądam to forum od dość dawna, (ponad rok??), ale pomyślałam sobie, że im większe ma się kontakty, tym więcej można se nauczyć, no i oczywiście więcej ludzi może pomóc w razie problemów z hodowlą :)

Mam na imię Magda, mam 26 lat i żyję sobie w Krośnie Odrzańskim, woj Lubuskie, (ubolewam nad tym, że tak niewiele osób z moich okolic w ogóle słyszało o roślinach owadożernych :/ ) Na co dzień spotkać mnie można na forum owadożery, pod tym samym nickiem. (parę osób piszących tu już znam, tak więc pozdrawiam serdecznie)

Roślinami owadożernymi interesuję się i hoduję już ładnych parę lat (wszystko zaczęło się coś około 10 lat temu). Obecnie poszerzam swoją hodowlę w której znajdują się głównie rosiczki i dzbaneczniki oraz kapturnice, muchołowki i mój ukochany cefal:)

Ponadto interesuję się kynologią, muzyką (metal, rock i blues), wszystkim, co dotyczy Starożytnej Grecji (uczę się Klasycznej Greki), gram na flecie poprzecznym, piszę różnorodne teksty, kombinuję z grafiką (jestem grafikiem), od czasu do czasu lubię pograć w WOWa... można wymienić jeszcze parę rzeczy, ale poprzestanę na tym :P

Co do zwierząt- obecnie mam 2 psy ( w typie collie rough oraz pekińczyk) i gekona lamparciego.

Pozdrawiam:)

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Od jakiegoś czasu, chyba ze dwa lata mam dzbanecznika, dziś dotarła do mnie muchołówka i rosiczka, więc zdecydowałem się by zarejestrować, bo wcześniej tylko jako gość podglądałem ;) To chyba tak na krótko, jak by jakieś pytanka - to chętnie odpowiem. Mama nadzieję, że miło razem spędzimy tu czas.

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi