Marrom Napisano 8 Maja 2011 Autor Share Napisano 8 Maja 2011 Witamy ponownie w naszym gronie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość falard Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Hej! Mam na imię Michał, jestem z Wrocława, a po moim pokoju ostatnio zaczęło latać dużo denerwujących muszek. Wymyśliłem więc, że czas zainteresować się roślinami mordercami . Na początek kupiłem ten zestaw: http://allegro.pl/big-rosiczka-nasiona-akc...1582413860.html I już od paru dni obserwuję z niecierpliwością co z niego wyrośnie. I zaczynam nabierać podejrzeń czy przypadkiem nie rozsypałem nasionek dookoła, a nie do doniczki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakers Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Jestem Kuba interesuje sie Koszykowka i zarlacznymi roslinkami mieszkam w Warszawie przy lazienkach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Witam... Pare dni temu stukneło mi 5 lat na tym forum Dużo pięknych wspomnień, dużo fajnych ludzi poznałem... Pozdrawiam i witam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 8 Maja 2011 Autor Share Napisano 8 Maja 2011 Witam... Pare dni temu stukneło mi 5 lat na tym forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anielka6 Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Witam. Jestem z Warszawy i od niedawna zainteresowały mnie rośliny owadożerne, a właściwie od czasu jak dostałam dwie rosiczki. Niestety , okazało się, ze nie końca umiałam się opiekować i jedna nie wytrzymała próby. sad.gif Za to druga ma się świetnie, a ja zachwyciłam się. Od kilku dni mam także dwie kapturnice, i hodowlę in-vitro, więc na pewno będę prosić o pomoc w pielęgnacji moich roślinek. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi28pl Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) Witam. Imie Tomek.Mieszkam kolo Warszawy w Otwocku.Moje zainteresowanie owadozerami bylo przypadkowe :)Przegladajac allegro natrafilem na mucholowke i rosiczke w komplecie ktore swoim wygladem bardzo mnie zafascynowaly Postanowilem kupic i sprobowac swoich sil Mam nadzieje ze z wasza pomoca uda mi sie wyhodowac wiele roslinek Pozdrawiam All Edytowane 17 Maja 2011 przez Tomi28pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi28pl Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 No ja rowniez witam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitha80 Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Dobra, jako że od jakiegoś czasu bywam na tym forum, aż mi wstyd, że się nie przywitałam. więc nadrabiam Jestem z Leszna. lat:XXX Roślinami owadożernymi zaraziła mnie MAY (to wszystko przez nią ) od stycznia jestem szczęśliwą posiadaczką zielonej muchołówki o dźwięcznym imieniu "Matylda" w sumie miała być jedna roślina ale pasja szybko się rozrosła i właśnie eksmituję rośliny mojej mamy z kolejnego parapetu Witam wszystkich serdecznie i przepraszam, że dopiero teraz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Mam na imię Beniamin mam 15 i jestem z Jastrzębia Zdroju Od 4 lat mieszkam w Wielkiej Brytanii. Na forum trafiłem całkiem przypadkowo a rzecz która mnie przyciągła to grafika . Roślinkami owadożernymi zaraziłem się od mojego kolegi. Ogólnie uwielbiam temat drugiej wojny światowej i historii Polski. Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 30 Maja 2011 Autor Share Napisano 30 Maja 2011 a rzecz która mnie przyciągła to grafika . ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 ? Logo, i zielony kolor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 rośliny przeważnie maja zielony kolor. no ale witam serdecznie na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drosera_dionaea Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Po dość długiej przerwie witam wszystkich Swego czasu mialam dość ładną kolekcję roślin owadożernych, teraz zaczynam od nowa. Rośliny "odpłynęły" w ubiegłorocznej powodzi. Nowe roślinki właśnie zamówiłam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi