Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gość falard

Hej!

Mam na imię Michał, jestem z Wrocława, a po moim pokoju ostatnio zaczęło latać dużo denerwujących muszek. Wymyśliłem więc, że czas zainteresować się roślinami mordercami :).

Na początek kupiłem ten zestaw: http://allegro.pl/big-rosiczka-nasiona-akc...1582413860.html I już od paru dni obserwuję z niecierpliwością co z niego wyrośnie. I zaczynam nabierać podejrzeń czy przypadkiem nie rozsypałem nasionek dookoła, a nie do doniczki.

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Jestem z Warszawy i od niedawna zainteresowały mnie rośliny owadożerne, a właściwie od czasu jak dostałam dwie rosiczki.

Niestety , okazało się, ze nie końca umiałam się opiekować i jedna nie wytrzymała próby. sad.gif

Za to druga ma się świetnie, a ja zachwyciłam się.

Od kilku dni mam także dwie kapturnice, i hodowlę in-vitro, więc na pewno będę prosić o pomoc w pielęgnacji moich roślinek.

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Imie Tomek.Mieszkam kolo Warszawy w Otwocku.Moje zainteresowanie owadozerami bylo przypadkowe :)Przegladajac allegro natrafilem na mucholowke i rosiczke w komplecie ktore swoim wygladem bardzo mnie zafascynowaly :) Postanowilem kupic i sprobowac swoich sil :) Mam nadzieje ze z wasza pomoca uda mi sie wyhodowac wiele roslinek :)

Pozdrawiam All :)

Edytowane przez Tomi28pl
Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, jako że od jakiegoś czasu bywam na tym forum, aż mi wstyd, że się nie przywitałam. więc nadrabiam :)

Jestem z Leszna. lat:XXX :D Roślinami owadożernymi zaraziła mnie MAY (to wszystko przez nią :P) od stycznia jestem szczęśliwą posiadaczką zielonej muchołówki o dźwięcznym imieniu "Matylda" :D w sumie miała być jedna roślina ale pasja szybko się rozrosła i właśnie eksmituję rośliny mojej mamy z kolejnego parapetu :D

Witam wszystkich serdecznie i przepraszam, że dopiero teraz :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Mam na imię Beniamin mam 15 i jestem z Jastrzębia Zdroju :) Od 4 lat mieszkam w Wielkiej Brytanii. Na forum trafiłem całkiem przypadkowo a rzecz która mnie przyciągła to grafika :D. Roślinkami owadożernymi zaraziłem się od mojego kolegi. Ogólnie uwielbiam temat drugiej wojny światowej i historii Polski.

Pozdrawiam!

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...