gryzon Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Po dość długiej przerwie witam wszystkich Swego czasu mialam dość ładną kolekcję roślin owadożernych, teraz zaczynam od nowa. Rośliny "odpłynęły" w ubiegłorocznej powodzi. Nowe roślinki właśnie zamówiłam Witamy powtórnie ) Widzę, że sporo osób wraca po przerwie : D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Al_Inka Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Od niedawna zafascynowały mnie rośliny owadożerne. Do tej pory na moich parapetach królowały jedynie epifity - storczyki i tillandsie. Dołączyły do nich dwie kapturnice. Oczywiście najpierw czytałam trochę na ich temat, bo nie chcę ich uśmiercić. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się je utrzymać przy życiu. A dlaczego akurat wybrałam to forum? Widzę, że jest tu niesamowita kopalnia wiedzy na ich temat. Na razie będę więc ją zgłębiać. Jeżeli nie znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, mam nadzieję, że odpowiecie na nie laikowi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Podlasie wita Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Al_Inka Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Dziękuję za miłe powitanie evulFarmer, widziałam Twoje wspaniałe zdjęcia z torfowisk w okolicach Wigierskiego Parku. Jestem z Suwałk i nie wiedziałam, że w mojej okolicy jest tyle takich roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Tez jestem z suwalk i owszem sa a to tylko jedno miejsce... obstawiam ze jest ich o wiele wiecej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilk500 Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Polesie WITA !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 I podkarpacie też Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ducho Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 czesc Jestem Piotrek z Lublina, forum sledze juz od dluzszego czasu i chcialem sie ze wszystkimi oficjalnie przywitac:) pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszysztofor Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Krzychu jestem....moje hobby to makrofotografia i rybki w każdym wydaniu jak to u białostockiego śledzia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Witam. Jestem już od dawna na forum ale teraz oficjalnie przywitam. Jestem Grzegorz . Moje hobby to jazda na nartach, skimboardzie, snowboardzie i oczywiście owadożery. Wszystko zaczęło się od nasion wysianych na ziemi dla kwiatów. Później kupiłem sadzonki muchołówki i rosiczki, potem jeszcze jedną i jeszcze jedną.. a teraz mam zawalony cały parapet . Niedługo będę miał terrarium i powiększę kolekcję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek3555 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Witam, tymi roślinkami zajmuję się można by rzec, że od małego łebka. Szczególnie kompozycjami w paludariach. Niedawno znalazłem to forum więc się zarejestrowałem. Obecnie jestem jeszcze studentem biologii więc może w jakiś sposób pomogę lub mi pomożecie gdy będę tego potrzebował. Pozdrawiam serdecznie Darek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tuitui Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 tuitui wita, od niedawna jestem posiadaczem kilku roslinek owadozernych nie wiem jakie to sa mam nadzieje ze tu znajde odpowiedz, no i dowiem sie jak sie nimi zajmowac... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMasjaf Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam. Nazywam się Daniel mam 16 lat pochodzę z małej miejscowości żeby nie powiedzieć dużej wiochy Trzcinica. Interesuję się owadożerami i koszykówką. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Witamy "na pokładzie" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi