Marrom Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Witamy wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Witamy na forum Falcon, miło, że w końcu ktoś z okolic Rzeszowa ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Witamy chlebem i solą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ansmann Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Jakiś czas temu (2004-2006) miałem skromną hodowlę roślin owadożernych. Teraz coraz częściej myślę o tym, żeby na nowo zająć się tymi jakże ciekawymi roślinami. Z pewnością będę tu zaglądał. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Siemanko, Jestem Sikor, mieszkam pod Zieloną Górą i mam 13lat. Interesuję się motoryzacją i roślinami owadożernymi. Zamierzam mieć ładną kolekcje roślinek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slipper Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Witam, mam ma imię Wojtek i pochodzę z Rybnika. Moimi ulubionymi roślinkami są storczyki, stąd mój nick - slipper, jest to nazwa mojej ulubionej grupy storczyków. Jeśli chodzi o owadożery to totalny laik, posiadam tylko jednego dzbanecznika made in obi. Póki co rośnie i chyba ma się dobrze bo wypuszcza nowe dzbanki . Po mimo mojego zamiłowania do orchidei mam w planie utworzenie na wiosnę jakiegoś mini terra z dzbankami. Muszę też przyznać, że jest tutaj na forum bardzo dużo przydatnych informacji w uprawie storczyków, zwłaszcza tych małych ciepłolubów trzymanych w terrariach Jeszcze raz witam Wszystkich !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2012 Witamy i pozdrawiamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LalaAla Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Witam Nazywam się Ala, mieszkam w Trójmieście, mam 26 lat i właśnie rozpoczęłam hodowlę tych pięknych roślin owadożernych. Liczę na Waszą pomoc w razie kłopotów Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Witamy i pozdrawiamy, a w razie czego pomożemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.M Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Witam wszystkich użytkowników forum ,mam na imię Marek Od lat interesuje się fotografią przyrodniczą .Interesuje mnie fauna i flora Europy .Fotografowana w swoim naturalnym środowisku. Jednym z moich ulubionych tematów są storczyki . Staram się być wszędzie tam gdzie dzieje się coś ciekawego i gdzie ludzie są dla siebie życzliwi. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Witamy i pozdrawiamy, a w razie czego pomożemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWELzPOLSKI Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 czesc. mam 21 lat i pochodze z koszalina. po paru latach przerwy mam zamiar wrocic do hodowli rosiczek. trzymajcie kciuki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 9 Marca 2012 Autor Share Napisano 9 Marca 2012 Witamy i trzymamy kciuki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Cześć, jestem Janek, lat 21, student z Oławy k. Wrocławia hoduję owadożery od roku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Avek Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Witam milosnikow owadozerow mam na imie Adam mieszkam w Sandomierzu no i w swojej baaardzo skromnej kolekcji posiadam 2 mucholowki i 1 rosiczka. Mam nadzieje ze sporo na tym forum sie dowiem ale ze tez bede mogl komus pomoc Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 18 Marca 2012 Autor Share Napisano 18 Marca 2012 Witamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi