Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Witam wszystkich.

Jakiś czas temu (2004-2006) miałem skromną hodowlę roślin owadożernych. Teraz coraz częściej myślę o tym, żeby na nowo zająć się tymi jakże ciekawymi roślinami. Z pewnością będę tu zaglądał.

Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam ma imię Wojtek i pochodzę z Rybnika. Moimi ulubionymi roślinkami są storczyki, stąd mój nick - slipper, jest to nazwa mojej ulubionej grupy storczyków.

Jeśli chodzi o owadożery to totalny laik, posiadam tylko jednego dzbanecznika made in obi. Póki co rośnie i chyba ma się dobrze bo wypuszcza nowe dzbanki :).

Po mimo mojego zamiłowania do orchidei mam w planie utworzenie na wiosnę jakiegoś mini terra z dzbankami. Muszę też przyznać, że jest tutaj na forum bardzo dużo przydatnych informacji w uprawie storczyków, zwłaszcza tych małych ciepłolubów trzymanych w terrariach :)

Jeszcze raz witam Wszystkich !!!

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Witam :)

Nazywam się Ala, mieszkam w Trójmieście, mam 26 lat i właśnie rozpoczęłam hodowlę tych pięknych roślin owadożernych. Liczę na Waszą pomoc w razie kłopotów ;) Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Witam wszystkich użytkowników forum ,mam na imię Marek Od lat interesuje się fotografią przyrodniczą .Interesuje mnie fauna i flora Europy .Fotografowana w swoim naturalnym środowisku. Jednym z moich ulubionych tematów są storczyki .

Staram się być wszędzie tam gdzie dzieje się coś ciekawego i gdzie ludzie są dla siebie życzliwi.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Witamy i pozdrawiamy, a w razie czego pomożemy :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...

Witam milosnikow owadozerow :) mam na imie Adam mieszkam w Sandomierzu no i w swojej baaardzo skromnej kolekcji posiadam 2 mucholowki i 1 rosiczka. Mam nadzieje ze sporo na tym forum sie dowiem ale ze tez bede mogl komus pomoc :P

Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi