Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam na imie Maciej i mieszkam w Tarnowskich Górach. Interesuje zię wędkarstwem, akwarystyką morską, terrarystyką i roślinami :) dodam że z roślinami owadożernymi miałem kilka prób, ale mam nadzieje że teraz sie uda .

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Gość hasynt

Witam, mam na imię Rafał. Od dłuższego czasu hoduję pająki, a teraz jestem również zainteresowany owadami oraz roślinami owadożernymi. Przed zakupem jakiejkolwiek roślinki chciałem się trochę teorii o nich dowiedzieć. Myślę że tutaj się wszystkiego dowiem. :)

pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów.

Rafał

Odnośnik do odpowiedzi

ja się jeszcze oficjalnie nie przywitałem :O

A więc:

Mam na imię Tomek i mieszkam w Łańcucie <okolice Rzeszowa>.

Obecnie chodzę do szkoły :( Roślinami owadożernymi interesuję się od kilku miesięcy jednak miesiąc od kupna pierwszego okazu minął wczoraj :D

Poza tym lubię zwierzęta - terrarystyka, akwaterrarystyka oraz rośliny szczególnie owadożerne :D

Witam wszystkich :D

Odnośnik do odpowiedzi

menu na belce --> Użytkownicy --> nazwa użytkownika --> data ostatniego logowania ;)

Z tych, których wymieniłeś możesz liczyć tutaj na Cephalotusa, a na szamankę prędzej na drugim forum :)

Odnośnik do odpowiedzi