Noform Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Witam mam na imie Maciej i mieszkam w Tarnowskich Górach. Interesuje zię wędkarstwem, akwarystyką morską, terrarystyką i roślinami dodam że z roślinami owadożernymi miałem kilka prób, ale mam nadzieje że teraz sie uda . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Witamy na forum:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hasynt Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam, mam na imię Rafał. Od dłuższego czasu hoduję pająki, a teraz jestem również zainteresowany owadami oraz roślinami owadożernymi. Przed zakupem jakiejkolwiek roślinki chciałem się trochę teorii o nich dowiedzieć. Myślę że tutaj się wszystkiego dowiem. pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. Rafał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, mam na imię Michał i mieszkam w Bielsku-Białej. Interesuje się sportami zimowymi oraz roślinami. Roślinami owadożernymi zajmuję się od trzech lat i narazie wszysko idzie dobrze. Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez owadomaniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m2arian2 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez m2arian2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomason Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 ja się jeszcze oficjalnie nie przywitałem A więc: Mam na imię Tomek i mieszkam w Łańcucie <okolice Rzeszowa>. Obecnie chodzę do szkoły Roślinami owadożernymi interesuję się od kilku miesięcy jednak miesiąc od kupna pierwszego okazu minął wczoraj Poza tym lubię zwierzęta - terrarystyka, akwaterrarystyka oraz rośliny szczególnie owadożerne Witam wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cCysiOo Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Cześć nazywam się Krzysiek od od kilu tygodni mam muchołówkę. Chodzę do klasy z owadomaniakiem i od niego mam moją muchołówkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbanecznik*rosiczka Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam Cię Krzysiu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Witamy na forum Ooo, w końcu ktoś z okolic Rzeszowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Zajrzałem sobie na forum, witam serdecznie. Znajdę tutaj starych znajomych ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Zależy o kogo pytasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 O większość co tutaj była, jkwiatek, szamanka , ozii ,PYSIE,Cephalotus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 menu na belce --> Użytkownicy --> nazwa użytkownika --> data ostatniego logowania Z tych, których wymieniłeś możesz liczyć tutaj na Cephalotusa, a na szamankę prędzej na drugim forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Aż taki tępy nie jestem, że nie sprawdzę kiedy się logowali Zajrzę co się dzieje na innym forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi