hddk Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 wiem, dlatego tam była emotka aczkolwiek jakbyś z własnej inicjatywy sprawdził wcześniej, nie pytałbyś się np. o Pysiów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Ale masz problem..... Poinformowałeś mnie, że Szamanka opuściła to forum to mogłeś mieć jakieś informacje na temat innych userów(jest w więzieniu, zmienił zainteresowanie itp.) czego nie dowiem się poprzez ostatnią datę logowania . Ludzie, jest piątek wieczór ale pomyślcie troszkę Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez Krzysiek1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie mam problemu, tylko ani słowem nie wspomniałeś, że interesuje Cię aktualny ogólny status życiowy userów, a nie jedynie obecność na forum, więc skąd mogłem wiedzieć :) O szamance napisałem dlatego, że wciąż siedzi w branży, aczkolwiek na innym forum (przynajmniej w trybie pisania). Jeśli pytasz ogólnie o aktywność innych, to przykro mi, nie mam wiedzy Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez hddk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 jkwiatek -> zbanowany (nagminnie nie docierały sprzedawane przez niego rośliny do nowych właścicieli - długa historia...). szamanka->administrator owadozery.pl ozii-> dawno go tutaj nie widziałem (powód nieznany) PYSIE->jak wyżej Cephalotus - administrator, jest codziennie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 PYSIE -> z tego co ostatnio z Nim pisałem sprzedał rośliny i dał niektóre do ogrodu botanicznego przez brak czasu (ma nowego członka w rodzinie ) Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 owadożer- my mieliśmy chyba jeszcze okazję się spotkać na forum. Kojarzę Cię przez avatar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Raczej nie, inny użytkownik też ma taki Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bayas33 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam Dawid z Jaworzna, studiuję rechabilitację ruchową na AWF w Krakowie. Interesuję sie oprócz roślin owadożernych jeszcze sportem oraz komputerami. Biegam na 800m wyczynowo w klubie WKS Wawel Kraków. Pozdrawiam wszystkich miłośników roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemQ Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Witam ,Przemek z Gowarczowa (gdzieś w Świętokrzyskiem),roślinami owadożernymi interesuje się od roku.W swoim małym stadku mam muchołówkę(muscipula),wysianą rosiczką(d. spatulata) i w drodze jest kapturnica sarracenia. Prócz tych ciekawych roślin interesuje się historią,militariami ( II wojna światowa) ,grami,muzyką i powieściami H.P Lovecrafta. pzdr dla wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 O większość co tutaj była, jkwiatek, szamanka , ozii ,PYSIE,Cephalotus A o mnie to się nie pamięta, co? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 ( II wojna światowa) To tak jak ja Witaj na forum! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VistaManiak Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 (edytowane) Ja też się oficjalnie nie przedstawiłem. Nazywam się Sebastian Olszewski . Mieszkam w Piwnicach (nie daleko Torunia). Moje zainteresowania: Ekologia , Botanika , Astronomia, Radioastronomia , Przyroda ,Historia, Plastyka i Informatyka. Lubię także , odrobinę Weterynarię . Ale najbardziej uwielbiam moje roślinki owadożerne. Wszyscy mówią na mnie "VistaManiak" Ponieważ posiadam wszystkie wersje Windows Vista od Starter po Enterprise . Edytowane 12 Maja 2012 przez VistaManiak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukass Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Witam, Jestem Łukasz z Katowic Pragnę rozpocząć przygodę z owadożerami Liczę na waszą pomoc Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Witamy na forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel060 Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich Dopiero zaczynam przygodę z roślinami owadożernymi. Oprócz interesuję się akwarystyką, kaktusami i dyniami olbrzymimi, ogólnie biologią (również gadami troszkę i innymi roślinami). Mam nadzieję, że znajdę na tym forum pomoc na którą liczę, bo samo czytanie artykułów nie wystarczy Pozdrawiam. Edytowane 19 Maja 2012 przez pawel060 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi