Artistide Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Witoj! A to tego dzbanecznika nie możesz pociąć na mniejsze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Cześć, mam na imię Dominik, jestem z Wrocławia. Ostatnio z ciekawości kupiłem sobie nepenthes z OBI, nie wiem jaki i się troszkę wkręciłem . Teraz do mojej kolekcji należy właśnie ten dzbanek, kilka rosiczek i jedna muchołówka. Planuję sobie założyć w najbliższym czasie terrarium z większą ilością dzbaneczników i helek. to na razie tyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Howser Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Witam wszystkich, Mateusz z tej strony ekranu Wczoraj przypadkiem nabyłem Dionaea muscipula 'Red-green'. Już od bardzo dawna chciałem mieć mięsożerną roślinkę, ale jakoś się nie złożyło. Tym razem, będąc na zakupach w Castoramie trafiłem na tego mięsożerce. Liczę, że z Waszą pomocą moja roślinka przetrwa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 witajcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karl44 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Witam. jestem Karol z Rzeszowa. Zakupiłem dzisiaj muchołówkę, rosiczkę i kapturnice. Może coś z tego będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Witam. jestem Karol z Rzeszowa. zakupilem dzisiaj muchołówke, rosiczke i kapturnice. moze cos z tego bedzie Cześć, życzę Ci powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Witam. jestem Karol z Rzeszowa. zakupiłem dzisiaj tłustosza... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karl44 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) W sklepie powiedzieli mi, że to muchołówka i też się trochę zdziwiłem bo na necie widziałem już wcześniej muchołówkę. Edytowane 17 Lipca 2012 przez Cephalotus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Cześć !Mam na imię Paweł i jestem z Zielonej góry ! P.S Karl44 pomyliłeś chyba tematy . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bioindykator Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Jestem zarejestrowany tutaj po raz drugi. Wcześniej znany byłem pod nickiem ptaszarnia Po powrocie z Boliwii zapomniałem hasła na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 19 Lipca 2012 Autor Share Napisano 19 Lipca 2012 Jestem zarejestrowany tutaj po raz drugi. Wcześniej znany byłem pod nickiem ptaszarnia Po powrocie z Boliwii zapomniałem hasła na forum Zawsze można użyć funkcji resetowania hasła lub zgłosić się do administratora Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UBOOT Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Witam, mam na imię Michał i kilka miesięcy temu kupiłem córci dwie rosiczki i muchołówkę. Okazało się, że zaczęło mnie to na tyle wciągać, że zakupiłem małą szklarenkę, nasiona kilku odmian rosiczki i wraz z Marysią zaczynamy przygodę z tymi jakże ciekawymi roślinkami. Zakotwiczę tu na pewno dłużej, bo wasze/nasze forum jest chyba najbardziej ciekawe i profesjonalne ze wszystkich jakie znalazłem w sieci. Pozdrawiamy z pod Płocka Michał i Marysia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mishu Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Witam wszystkich forumowiczów Mam na imię Martyna. Od ponad roku jestem posiadaczką kilku Rosiczek przylądkowych (w zeszłym roku na uczelni zakupiłam jedną sztukę, która bardzo ładnie mi się rozmnożyła), a na początku tego miesiąca stałam się posiadaczką Muchołówki amerykańskiej. Nie sposób się w nich nie zakochać, dlatego też zamierzam powiększyć swoją kolekcję o inne owadożery. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Witamy i życzymy powodzenia. Macie w Dziwnowie oryginalną rzekę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi