>>nepenthe<< Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Witam... Jestem tu nowy, mam na imię Daniel i jestem z Krakowa . Interesuję się roślinami owadożernymi i wędkarstwem typowo karpiowym . Rośliny owadożerne hoduje od ok 2 lat . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Witam... Jestem tu nowy, mam na imię Daniel i jestem z Krakowa . Interesuję się roślinami owadożernymi i wędkarstwem typowo karpiowym . Rośliny owadożerne hoduje od ok 2 lat . cześć, pochwal się swoją kolekcją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
>>nepenthe<< Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Na pewno, lecz po wakacjach ... Hodowla jest mała ale mam zamiar ją powiększyć . Szykuję się do urządzenia mini terra dla cefalotusów 25/20/25cm . Na pewno wy mi pomożecie .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio802 Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Witam ! Mam na imię Seweryn , jestem z Pyskowic (okolice Gliwic). Głównie interesuje się siatkówką, oraz gram w klubie sportowym od 4 lat. Od 0,5 roku zaczęły fascynować mnie rośliny owadożerne Mam nadzieję że z biegiem czasu moja skromna (jak narazie ) kolekcja, będzie się powiększać. Pozdrawiam Seweryn ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinM Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Cześć, jestem Marcin i jestem z Lublina. Owadożery hoduję od około pięciu lat, jednak moja hodowla ogranicza się do podstawowych rosiczek (capensisy, spatulaty) i kilku muchołówek z obi bliżej mi nieznanej odmiany... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zir Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Witam :3 Jestem z Częstochowy. Roślinami owadożernymi, a w szczególności muchołówkami, zainteresowałam się niedawno, bo w tym roku. Zostało to spowodowane pojawieniem się w moim domu właśnie takiej roślinki. Na początku po prostu sobie była, dochodząc do siebie po pobycie w Castoramie. Niedawno zakwitła, obdarzając mnie 14-oma nasionkami, które planuję zasiać - a nóż widelec uda się coś uhodować ;> Poza tym moją pasją są psy - zajmuje się ich szkoleniem i hodowlą. Bardzo interesuje się również fotografią - głównie zwierząt, ale muchołówka też została dziś obfocona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam Trochę mi zajęło przekonywania siebie, ale w końcu jestem na forum Zajmuję się roślinkami od kilku lat, najdłużej muchołówkami i kapturnicami. Od niedawna do kolekcji dołączyły rosiczki, tłustosze i dzbaneczniki (te ostatnie na końcu, o nich wiem najmniej ) Miło mi poznać ludzi z taką pasją Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Widzę, że Podbeskidzie i okolice rośnie w siłę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 No wiesz, ja wszędzie podaję, że jestem z Bielska, ale właściwie to jestem z gminy Czechowic-Dziedzic Ligota się kłania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość schmutzi2083 Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam. Jestem Dawid, o roślinach dowiedziałem się od kolegi, hoduję głównie rosiczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam. Jestem Dawid, o roślinach dowiedziałem się od kolegi, hoduję głównie rosiczki Witaj! Pokaż co tam masz w kolekcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Witamy na forum Dawidzie . Tez jestem ciekaw co tam masz w kolekcji i mam nadzieje ze niedlugo wystawisz nam fotki . P.S Przepraszam ze nie ma znakow polskich ,ale pisze telefonem . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioreth Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Cześć, jestem Agata i mieszkam w Warszafce Owadożerami zafascynowałam się jako grzdyl karmiony "Prywatnym życiem roślin" Davida Attenborougha, ale do niedawna wydawało mi się z jakiegoś powodu, że takich roślin hodować się nie da, lub jest to przeokrutnie trudne. Z owadożernych mam: muchołówkę "classic", rosiczkę alicji, S. xFarnhamii i świeżo zakupioną S. psittacina. Czekam na przesyłkę z S. flava i muchołówką "Shark teeth", zaś w planach mam założenie mini terrarium z cefalotusem i rosiczkami miniaturowymi. Poza owadożerami interesuję się szeroko pojętą biologią, fotografią, podróżami, uwielbiam muzykę z gatunków cięższych, zaś zawodowo piszę na Fejsbuku (serio). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi