Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem pewny czy się już witałem więc przywitam się teraz ;)

Mam na imię Benjamin i od 5-ciu lat mieszkam w Wielkiej Brytanii. Od września idę do Collage'u (liceum) a następnie na uniwerek studiować medycyne (chcę być ratownikiem medycznym).

Moja pasja do roślin owadożernych narodziła się w zeszłym roku gdy zakupiłem muchołówkę w supermarkecie. Następnie na ebay-u S. Psitaccina i N. Ventrata... no i tak się powili rozkręcało :)

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Witam wszystkich serdecznie :)

Mam na imię Michał, mam 18 lat. Obecnie uczęszczam do 1 LO w Krośnie. Po zakończeniu szkoły zamierzam udać się na studia medyczne. Co z tego wyjdzie to zobaczymy.:) Interesuję się głównie biologią, sportami motorowymi.

Jestem tego pewien, że zagoszczę u Was na dłużej te roślinki od dawna mnie fascynowały, a teraz nadarzyła się okazja aby spełniać swoje marzenia.

Liczę na liczne porady od Was i opinie. Do zobaczenia na forum.

Pozdrawiam :)

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich.

Od dawna interesuje się roślinami mięsożernymi, ale dopiero od miesiąca posiadam muchołówkę i rosiczkę. Pomimo, że przeczytałam już dziesiątki poradników, ciągle mam mnóstwo pytań i mam nadzieję, że tutaj znajdę odpowiedzi.

Planuję powiększyć swoją kolekcję o nowe gatunki rosiczek i być może nawet dzbanecznika.

Mam nadzieję, że dowiem się dużo od doświadczonych hodowców tych fascynujących roślin.

Pozdrawiam, Sorvina. :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Witajcie wszyscy miłośnicy roślin owadożernych, jestem tu nowa, i muszę się wiele nauczyć, wraz z synem jestem szczęśliwą posiadaczką paru roślin owadożernych . Mamy z synem jednego dzbanecznika, 3 rosiczki, 2 rosiczki Agaty, i 4 muchołówki, część roślin dzięki uprzejmości, i z dobrego serduszka jednego z użytkowników forum ( KoRn-ik ) Za co jestem jej bardzo wdzięczna. My z synem ( jest niepełnosprawny i ma 7 lat) zaczynamy przygodę, mam nadzieję że będziemy się w te pasji rozwijać, przy Waszej pomocy również.Pozdrawiam serdecznie

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź czy nadal stoją tam, gdzie stały bo może koleżanka meji się nimi zaopiekowała. Sama to przyznaje przecież. ;)

Witamy na forum. :) Rosiczki masz alicji lub, co mniej prawdopodobne, adeli. Chyba, że faktycznie zabrałaś Agacie.

P.S. Temat przeniosłem do ogólnego.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

witam forumowiczów :) mam na imię adrian, lat 26, od niedawna fascynuję się roślinami owadożernymi. mam nadzieję, że na tym forum znajdę dużo ciekawych tematów abym mógł zgłębiać tajniki hodowli ;):rotfl:

post-6167-1348986869_thumb.jpg

post-6167-1348986896_thumb.jpg

post-6167-1348986939_thumb.jpg

post-6167-1348987002_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi