Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Na forum jestem już prawię miesiąc jednak dopiero teraz zauważyłem ten tema :)

Tak więc nazywam się Michał i mam 13lat. Roślinami owadożernymi interesuje się od 3lat poza nimi interesuje się terrarystkom oraz fotografią. Uwielbiam czytać książki :P

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Witam.Mam na imię Tomek,34 lata mieszkam w małej miejscowości Rudki(koło Nowej Słupi w świętokrzyskim) i od miesiąca posiadam małą muchołówke i dwie rosiczki capensis a w drodze z carnisany idzie dzbanecznik, kapturnica,tłustosz,jeszcze jedna dionaeai i dwie rosiczki. Zwariowałem na punkcie owadożerów (tak twierdzi moja Pani),interesuje się również wędkarstwem ,mam też królika Cześka i bezimiennego bojownika. Jako że w mojej okolicy nic ciekawego się nie dzieje (wystawy,giełdy roślin owadożernych itp.) to forum to moje okno na świat tych niezwykłych drapieżców. Pozdrawiam i życzę sukcesów w hodowli. :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość tekila103

to ja też się przedstawię Agnieszka

zainteresowania : psy , bonzai i owadożery ale z tym to dopiero raczkuje

zawód : masażystka

a pochodzę z Nowego Sącza

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam na imię Kamil mam 20lat i mieszkam w Białymstoku. Roślinami owadożernymi interesuje się od niedawna. Poza roślinami interesuję się pirotechniką i muzyką (Hardstyle).

Edytowane przez Piroman
Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam na imię Rafał, jestem z Warszawy.

Dostałem muchołówkę jako prezent i od tej pory powiększam swoją kolekcję owadożerów :)

Czytam forum już trochę czasu dlatego pora się przywitać.

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

Gość matamata

Witam wszystkich :-). Mam na imię Ewa, od dłuższego czasu przymierzałam się do hodowania owadożerów, ale dopiero teraz zaczęłam na poważnie i z przytupem, i widzę, że przeradza się to powoli w małą pasję. Mam kilka rosiczek, kapturnicę i mały dzbanecznik. Oprócz tego interesuję się terrarystyką (mam żółwia i cztery gekony) i masą innych rzeczy, długo by wymieniać :-).

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Witam mam na imię Ola mam 27 lat męża 2 dzieci adoptowanego psa i świnki morskie nie licząc "zwierzątek" na parapecie ;-)

mieszkam w Żyrardowie , moje zainteresowania: zwierzaki i roślinki owadożerne ,przygodę z nimi dopiero zaczynam mam kilka okazów a jakich to pojęcia nie mam na dniach będę Was męczyć o identyfikację rolleyes

Pozdrawiam Ola

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich takk

Mam na imię Rafał 22 lata (Łódź). Pierwszego owadożerka dostałem jakieś 6 / 7 lat temu. Zainteresowania: głównie rośliny ozdobne, wchodząc w jeszcze większe konkrety to rośliny owado i mięso-żerne. Zaczynam hodowle tych roślin ostatnio bardziej na serio posiadam dzbaneczniki, rosiczki, sporą ilość muchołówek i pływacza.

Pozdrawiam

Edytowane przez Kosa1984
Cześć. "Sporom" możesz się przyglądać. Na przykład sporom kaczek o chleb lub sporom żuli o wino, co zresztą polecam bo ciekawe. :)
Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Witajcie

Mam na imię Ania, pierwsza w domu była kapturnica której aktualnie zapleśniał mech, potem była muchołówka która zdechła:(

a trzeci jest dzbanecznik który ładnie rośnie, niestety nie ma dzbanków ale ładnie się rozrasta i mam nadzieje że wypuści na wiosne,

Zarejestrowałam się aby dowiedziec się dlaczego uschła nam muchołówka mimo robienia wszystkiego zgodnie z wytycznymy oraz dlaczego kapturnicy zapleśniał mech..

poszukam działów i zadam pytania dodam zdjęcia

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :)

Jestem Luiza, mam 17 lat i całe mnóstwo zwierząt w domu i na podwórku. ;D "Mania owadożerców" zaczęła się u mnie stosunkowo niedawno, hodowla pierwszej trwa jeszcze krócej, bo dopiero 5 miesięcy. Tak więc z pewnością często będę tu szukać pomocy. ;)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...