szpasu Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Witam, nazywam się Patryk i mam 19 lat. Roślinami owadożernymi zacząłem się interesować nie cały 3 miesiące temu więc jestem bardzo świeży w temacie. Zapraszam wszystkich na mojego bloga gdzie opisuję swe dokonania. rosiczka.tumblr.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek4u Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 To i ja nie będę gorszy i także się przywitam Imie Arek ,jestem z Gdańska Roślinami owadożernymi interesuje sie od tygodnia więc oczywiście jestem nowy w tym temacie , ale na tym forum dowiedziałem sie bardzo dużo informacji na temat hodowli , także od kilku użytkowników z tego forum , którym oczywiście dziękuje za poświęcenie mi chwile czasu . na dzien dzisiejszy w mojej doniczce spoczywają nasiona rosiczki i muchołówki amerykańskiej , nasiona powoli zaczynają kiełkować więc jest dobrze poza owadożernymi , dziś pojawiła sie także obok doniczka z mimozami wstydliwymi Interesuje się muzyką , motoryzacją elektroniką , no i moim nowym zainteresowaniem jest hodowla Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naliroka Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Witam wszystkich , Mam na imię Karolina (25 lat), jestem z Wrocławia. Niedawno odkryłam że mam dobrą rękę do kwiatów (uratowałam wszystkie umierające rośliny współlokatora zabraniając mu ich dotykać i samodzielnie je pielęgnując i nagle zaczęły rosnąć i kwitnąć jak szalone ).Rośliny stały się moim hobby które sprawia mi ogromną radość . Od dawna marzyłam o hodowli roślin owadożernych ale zakup w kwiaciarni wydawał mi się kiepskim pomysłem dlatego ostatnio zamówiłam nasiona i już się nie mogę doczekać kiedy je dostanę żeby zacząć moją przygodę z tymi fantastycznymi owadożercami . Mam nadzieję, że na tym forum znajdę mnóstwo przydatnych rad dzięki którym marzenie o posiadaniu odrobiny egzotyki na parapecie stanie się rzeczywistością. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Witamy Was bardzo uprzejmie, serdecznie i czule. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanne Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Witajcie jestem Ania, mieszkam we Wrocławiu i prawie od 2 lat posiadam dzbanecznika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hundert Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 witam nazywam się filip mam 13 lat miałem kiedyś muchołówkę ale niestety zwiędła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 witam nazywam się filip mam 13 lat miałem kiedyś muchołówkę ale niestety zwiędła Witamy. Początek masz dobry, teraz może być tylko lepiej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Witam wszystkich Nazywam się Mirek stąd też mój nick. Od jakiegoś czasu jeżdżąc po wystawach zainteresowały mnie roślinki owadożerne. Chodź dopiero teraz się zarejestrowałem to czytam to forum już od jakiegoś czasu i staram się zgłębiać wiedzę na ich temat. Czytając tematy można stwierdzić, że dużo ludzi tutaj ma sporą wiedzę na temat roślin owadożernych i dlatego uważam, że warto warto do Was dołączyć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Combative Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Witam, jestem Kacper, mam 13 lat i mieszkam w Rybniku (śląskie). Lubię słuchać muzyki typu rock i metal. Interesuję się informatyką, roślinami - szczególnie takimi ciekawymi jak owadożerne oraz ziołami. Obecnie posiadam jakiegoś kaktusa którego dostałem od babci na 10 urodziny , jeszcze 2 jakieś rośliny ale ich nazwy nie pamiętam, jedna wiem że ma białe plamki na liściach, ma długie rozłogi i lubi wilgoć a drugą niektórzy sadzą w skalniakach. Czekam na wiosnę, zasadzę wtedy drosera capensis broad leaf oraz albino i drosera aliciae Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Witam kolejnego kolegę z okolicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myself Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Witam Mam na imię Paulina, owadożerami interesuję się od około trzech lat. Moje pozostałe hobby to fotografia, sklejanie papierowych modeli (głównie postaci z gier), terrarystyka oraz rośliny egzotyczne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shamo Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Aloha! Nazywam się Przemek, 18 lat. Rośliny owadożerne podobały mi się od dawna ,ale zawsze bałem się zacząć z uwagi na ich wymagania. Jakiś czas temu trafiłem na wasze forum i jako " anonim " przeglądałem różne tematy, zdjęcia. Chęć posiadania tych roślin wzmogła się we mnie jeszcze bardziej i postanowiłem spróbować. Dalej dużo czytam żeby się dobrze przygotować. Interesuję się też terrarystką, motoryzacją, kalisteniką. Mam nadzieje że zostanę tutaj z wami na dłużej. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Witamy, witamy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieczus Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Witam wszystkich fanów robalożernych roślinek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi