Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Piotrek, i mam 26lat, interesuje się genetyką i roślinami, a od niedawna także tymi owadożernym. Inne zainteresowania to; akwarystyka, terrarystyka, sport, modelarstwo rakietowe, biologia.

Pozdrawiam, Piotrek.

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

Witam :)

Na imię mi Dominika, lat 26, pochodzę z Nowego Dworu Gdańskiego (Pomorze, Żuławy Wiślane :) ). Mam dwóch synów- 3 latka i 1,5 roku, w październiku urodzę Dziewczynkę Zosię :). Głównie zajmuję się domem i dziećmi, w wolnych chwilach dużo czytam.

Rośliny owadożerne interesują mnie od dawna, teraz zaczynam budować swoją kolekcję :).

Pozdrawiam serdecznie :]

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :)

Na imię mi Dominika, lat 26, pochodzę z Nowego Dworu Gdańskiego (Pomorze, Żuławy Wiślane :) ). Mam dwóch synów- 3 latka i 1,5 roku, w październiku urodzę Dziewczynkę Zosię :). Głównie zajmuję się domem i dziećmi, w wolnych chwilach dużo czytam.

Rośliny owadożerne interesują mnie od dawna, teraz zaczynam budować swoją kolekcję :).

Pozdrawiam serdecznie :]

No to Zosia będzie miała bardziej przekichane niż mama ;)

Witamy :piwko:

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

W nowym miejscu wypadałoby się przedstawić...

Tomek, Łódź, Bałuty.

Zainteresowania - zbyt dużo żeby wszystkie wymieniać, głównie wędkarstwo oraz od pewnego czasu owadożerki (na ten czas rosiczki, muchole i kaptury, może kiedyś "poszerzę horyzonty")

Zawodowo kierowca bus-a, z wykształcenia elektronik (cóż, rozminięcia szkolno-zawodowe się zdarzają ;) )

Poza w/w, lubię dobre dnb :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Szatanka666

Cześć :) Mam na imię Aga, jestem z rocznika '95. Interesuję się tatuażami, piercingiem a ostatnio wciągam się w rośliny. Od listopada 2013 jestem dumną posiadaczką trzech rosiczek okrągłolistnych. W tym roku wysiały się i mam mnóstwo maleństw :) Pochodzę z Krakowa.

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mniej więcej pół roku temu kupiłam pierwszą rosiczkę (drosera capensis) i od tej pory zajęłam się tą tematyką. Ostatnio rosiczka ładnie rozwinęła się i musieliśmy ją przesadzić. Aktualnie wydaje mi się, że zaczyna kwitnąć, z czego jestem bardzo zadowolona.

Zawodowo jestem lekarzem, rodzinnie żoną i matką dwóch córeczek i spodziewam się w najbliższym czasie trzeciej córeczki :)

Odnośnik do odpowiedzi