Piotrek24 Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Piotrek, i mam 26lat, interesuje się genetyką i roślinami, a od niedawna także tymi owadożernym. Inne zainteresowania to; akwarystyka, terrarystyka, sport, modelarstwo rakietowe, biologia. Pozdrawiam, Piotrek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Witaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominika1988 Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Witam Na imię mi Dominika, lat 26, pochodzę z Nowego Dworu Gdańskiego (Pomorze, Żuławy Wiślane ). Mam dwóch synów- 3 latka i 1,5 roku, w październiku urodzę Dziewczynkę Zosię . Głównie zajmuję się domem i dziećmi, w wolnych chwilach dużo czytam. Rośliny owadożerne interesują mnie od dawna, teraz zaczynam budować swoją kolekcję . Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Hej Hej !! Witamy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Witamy na forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Witajcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 O Dominika witaj Mam dzieci w podobnym wieku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Witam Na imię mi Dominika, lat 26, pochodzę z Nowego Dworu Gdańskiego (Pomorze, Żuławy Wiślane ). Mam dwóch synów- 3 latka i 1,5 roku, w październiku urodzę Dziewczynkę Zosię . Głównie zajmuję się domem i dziećmi, w wolnych chwilach dużo czytam. Rośliny owadożerne interesują mnie od dawna, teraz zaczynam budować swoją kolekcję . Pozdrawiam serdecznie No to Zosia będzie miała bardziej przekichane niż mama Witamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomaas Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 W nowym miejscu wypadałoby się przedstawić... Tomek, Łódź, Bałuty. Zainteresowania - zbyt dużo żeby wszystkie wymieniać, głównie wędkarstwo oraz od pewnego czasu owadożerki (na ten czas rosiczki, muchole i kaptury, może kiedyś "poszerzę horyzonty") Zawodowo kierowca bus-a, z wykształcenia elektronik (cóż, rozminięcia szkolno-zawodowe się zdarzają ) Poza w/w, lubię dobre dnb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Witamy! (: lubię dobre dnb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 hej:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szatanka666 Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Cześć Mam na imię Aga, jestem z rocznika '95. Interesuję się tatuażami, piercingiem a ostatnio wciągam się w rośliny. Od listopada 2013 jestem dumną posiadaczką trzech rosiczek okrągłolistnych. W tym roku wysiały się i mam mnóstwo maleństw Pochodzę z Krakowa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Witamy na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oiseau Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Witam. Mniej więcej pół roku temu kupiłam pierwszą rosiczkę (drosera capensis) i od tej pory zajęłam się tą tematyką. Ostatnio rosiczka ładnie rozwinęła się i musieliśmy ją przesadzić. Aktualnie wydaje mi się, że zaczyna kwitnąć, z czego jestem bardzo zadowolona. Zawodowo jestem lekarzem, rodzinnie żoną i matką dwóch córeczek i spodziewam się w najbliższym czasie trzeciej córeczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi