Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam na imię Tomasz, jestem nowicjuszem w temacie roślinek, mam nadzieje że uzyskam pomoc na forum :)

Edytowane przez Tomasz
Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Witam serdecznie,

Mam na imię Marcin jestem projektantem stron internetowych, jedna z przykladowych moich realizacji to plumeria wykonana kilka miesięcy temu. Obecnie projektuję stronkę o ogrodach i poszukuję na forum produktów oraz dobrych treści które bym mógł umieścić na mojej stronie. A przy okazji mam nadzieję że się czegoś nowego dowiem:) Dzięki temu forum znalazłem opisy do produktu http://plumeria.sklep.pl/mikoryza-borowka a tak pewnie bym musiał kupować u copywriterów. Dziękuje forum :)

Edytowane przez genju
Odnośnik do odpowiedzi

Witamy.

Nie bardzo wiem jakich "produktów" szukasz na forum, przydatnych do projektowania stron, ale nie znam się. Co do pokazanego projektu mogę od razu rzucić sugestię do poprawki. Mianowicie, korzystam z monitora o wymiarach 1152 x 864. Twoja strona nie wyświetla się w całości, muszę przesuwać obraz o jakieś 1,5-2cm (tak wizualnie). Jest to irytujące. Nie wiem czy coś się da z tym zrobić, żeby się strona dostosowywała. To tak w ramach powitania. :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...
Gość blue.lady

Witam.

Mam na imie Mariola, mieszkam w mazowieckim i jestem pasjonatką roślin wszelakich.

Po dłuższej przerwie zamierzam wrócić do owadożerów, z dawnych czasów został mi dzbanecznik i gromadka tłustosików.

Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Cześć wszystkim,

Mam na imię Wojtek, jestem z Krakowa i podobnie jak koleżanka wyżej jestem miłośnikiem roślin wszelakich a do owadożerów zamierzam wrócić po dłuższej przerwie, mam nadzieje w poważniejszy i ładniejszy sposób.

Pozdrawiam was i wasze carnivory! :)

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam na imię Mateusz, mam 19 lat i mieszkam w Gdyni :) swoją przygode z roślinami owadożernymi właśnie rozpoczynam gdyż po przestudiowaniu mnóstwu informacji dotyczących owych roślin zamówiłem sobie móchołówke :) jestem przekonany że to nie będzie pierwsza z moich roślin aczkolwiek kolejne dopiero na wiosnę :)

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jestem Kamil

Pochodze ze Strzegomia (dolnyslask)

Zainteresowania : militaria ,historia II WŚ, majsterkowanie i od jakiegos czasu ogrodek i rosliny owadożerne

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi