Gość rosiczka 515 Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Witam, dopiero zaczynam swoją przygodę z owadożernymi i mam nadzieję, że znajdę tu wiele ważnych dla mnie informacji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Witajcie po długiej przerwie jak widzicie od 2008 r postanowiłem znowu zająć się troszkę tymi wspaniałymi owadożerami Ktoś mnie jeszcze pamięta? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Cześć, tu Paweł- zielony w roślinach... Obecnie mam rosiczkę i zaczynam "obczajać" temat roślin. Proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Witam zachodniopomorskie, mało nas. Pracujesz w służbie zdrowia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Pracujesz w służbie zdrowia? nieee, skąd ten pomysł?? Zachodniopomorskie a dokładnie Stargard i okolice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Witam wszystkich nowo przybyłych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 nieee, skąd ten pomysł?? ... http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1678 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Osobiście zastanawiałbym się czy to dobry pomysł, żeby ktoś ze służby zdrowia nadawał sobie nick: Pavulon, po tej aferze co to była z nim związana... :/ Także nie uwierzyłbym, że nasz użytkownik faktycznie jest ze służby zdrowia i taki nick nosi. Bałbym się do niego pójść. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Osobiście zastanawiałbym się czy to dobry pomysł, żeby ktoś ze służby zdrowia nadawał sobie nick: Pavulon, po tej aferze co to była z nim związana... :/ Także nie uwierzyłbym, że nasz użytkownik faktycznie jest ze służby zdrowia i taki nick nosi. Bałbym się do niego pójść. Z tego co dobrze pamiętam to afera dotyczyła Lekarzy Pogotowia mego zacnego miasta Zachodniopomorskie nie było dotknięte procederem więc bez obaw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Jest różne podejście do spraw życia i śmierci. W czasach tamtej afery, w Szczecinie jeden z kierowców Pogotowia Ratunkowego miał ksywkę "pavulon", co oczywiście bardzo nie podobało się jemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Nic z tych rzeczy moi drodzy!! Nick przez to taki, że tak działam na kobiety;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 To uważaj, za duża dawka jest śmiertelna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mec Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Witam, Piotrek z tej strony. Śledzę was od dłuższego czasu ale dopiero teraz się zarejestrowałem. Będę was męczył bo powoli przygotowuje się do projektu akwa paludarium z roślinami i rybami z rejonu Papua Nowa Gwinea/Nowa Gwinea. O ile z akwarystyką nie mam większego problemu to co do roślin a zależy mi na owadożernych + storczyki to ze mnie noga. Wstępną listę mam ale o tym to w wątku o zakładaniu tego stwora. Tak żeby zaciekawić to podstawa czyli akwa będzie miało wymiar ok. 250 cm na 40 cm a część nad nim ok 140 cm. Wątek założę w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam i liczę na życzliwość. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Witam, Piotrek z tej strony. Śledzę was od dłuższego czasu ale dopiero teraz się zarejestrowałem. Będę was męczył bo powoli przygotowuje się do projektu akwa paludarium z roślinami i rybami z rejonu Papua Nowa Gwinea/Nowa Gwinea. O ile z akwarystyką nie mam większego problemu to co do roślin a zależy mi na owadożernych + storczyki to ze mnie noga. Wstępną listę mam ale o tym to w wątku o zakładaniu tego stwora. Tak żeby zaciekawić to podstawa czyli akwa będzie miało wymiar ok. 250 cm na 40 cm a część nad nim ok 140 cm. Wątek założę w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam i liczę na życzliwość. Witamy na forum Ja osobiście z chęcią zobaczę jak powstaje to dzieło i trzymam kciuki aby wyszedł z tego niezły wycinek natury. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 No, no rewelacyjny projekt się szykuje Czekam niecierpliwie i witaj! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi