ElektrykPL Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Moje rosiczki stoją na stole i też świecą po monitorze, ale przysłoniłem boki gazetami i teraz jest . Światło włączam po 6ej rano i wyłączam jak idę spać, koło 21-22 wieczór. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Witam, nazywam się Mateusz mieszkam w Dębnie. Wróciłem do uprawy owadożerów po paru latach przerwy. Jestem inżynierem informatyki a pracuję jako szklarz ot co rodzinny biznes, ale przynajmniej mogę sobie robić terraria jakie mi się zamarzy. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 No dobra ja nie dawno się rejestrowałem, więc się przedstawię Maciej z okolic Kozienic, lat 14 inne hobby to włóczenie się po okolicy z psami (las, łąki, pola itd...), ASG,trochę wędkarstwo no i przede wszystkim owadożery. Nawet zdjęcia wam przyślę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Witaj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jowita Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Cześć tracer274, cześć dziedzic witajcie w naszym gronie . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlekD Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Witam wszystkich użytkowników, po kilku latach przerwy zatęskniłem za owadożerami. Dawniej znany jako olekdom. Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Witaj ponownie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ishikawa Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Witam wszystkich Jestem Ola i postanowiłam sie tu zarejestrować po zakupieniu muchołówki (ja cały czas mówie muchołapki...) w palmiarni. Pani sprzedająca zachwala prostote hodowli roślinki więc się skusiłam - poza rzeżuchą przed świętami nie wiele udało mi sie wyhodować w przeszłości. ALe jestem podwrażeniem Waszych hodowli, normalnie ukłony do ziemi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Witamy Ishikawa! Trochę czasu, trochę chęci i Ty również będziesz miała się czym chwalić ^^ Powodzenia z Twoją "muchołapką" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampH Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 No siema! Podziękujesz tej pani albo ją znienawidzisz jak tylko złapiesz owadożernego bakcyla. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Muchołapka to po Czesku :v Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ishikawa Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Witamy Ishikawa! Trochę czasu, trochę chęci i Ty również będziesz miała się czym chwalić ^^ Powodzenia z Twoją "muchołapką" No siema! Podziękujesz tej pani albo ją znienawidzisz jak tylko złapiesz owadożernego bakcyla. Muchołapka to po Czesku :v Dzięki za przywitanie Mi się muchołapka kojarzy z taką packą na muchy. Nie wiem,czy ktoś tego używał kiedyś....ale w sumie Wy nie musiecie Moja muchołapka zjadła 1 owada, myślałam że jedna paszcza zaczyna gnić bo coś jej nie pasuje,ale podczas wiwisekcji znalazłam strawioną małą muszkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej30 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Właśnie zaczynam przygodę z roślinami owadożernymi. Na pewno to forum pomoże mi w ich pielęgnacji. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexeve Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 To i ja się przywitam. Witam wszystkich Michał z okolic Gdańska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Witamy bardzo kulturalnie i życzliwie. (; Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi