Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Witam

Przemek, 21lat, okolice Zielonej Góry :D

W końcu zdecydowałem się na próbę hodowli rosiczki i muchołówki.

Z początku mogę zamęczać pytaniami, ale mam nadzieję, że będziecie cierpliwi ;)

Witaj, pytaj jak najbardziej, ale najpierw poczytaj, żeby nie zadawać zbędnych pytań. Oby Cię temat wciągnął:)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Cześć Wszystkim! :D

Jestem Iza, mam 22 lata i pochodzę w Wrocławia. Na co dzień studiuję bioinformatykę. Z zainteresowań: genetyka, zoologia, jeździectwo.

Z fauny posiadam spore stadko, które chyba przedstawię w odpowiednim wątku - będzie łatwiej :) Dodatkowo lubię dobre książki (głównie szeroko pojęte fantasy), jeżdżę na LARP'y, uczę się "programować" i gram (sporo blush ) na komputerze.

Co do roślin owadożernych... Obecnie mam u siebie obecnie malutkich 9 okazów, a niedługo dobijemy do 12 (i "szlaban" na kolejne by się przydał... albo więcej miejsca w pokoju 8) ).

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Nikki Treevy

Witam. :)

Nikki to jedno z moich imion. Interesuję się m. in. literaturą, fantastyką, genetyką, psychologią kliniczną, a także nieco niektórymi krajami Wschodu.

Owadożery zaciekawiły mnie już jakiś czas temu, jednak dopiero od niedawna posiadam muchołówkę i d. capensis. Zaznajomiłam się już z teorią, ale w praktyce wygląda to trochę inaczej. Z tego powodu znalazłam się właśnie tutaj, bo liczę w razie problemów i pytań na wsparcie ze strony bardziej doświadczonych forumowiczów.

Pozdrawiam. ^_^

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...

Witam :)

Jestem Ania. Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką kapturnicy i rosiczki, a właściwie mini sadzonki rosiczki, która wyrosła w doniczce kapturnicy.

Liczę, ze na forum uzyskam odpowiedzi na swoje pytania.

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam na imię Ewa i od niedawna zafascynowały mnie owadożerne. Pozdrawiam

Edytowane przez evqa
Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Wracam po latach ... życie się mocno skopało, cała kolekcja poszła w pizdu ... Kto mnie pamięta ten wie jaka była ... Pozostało pomieszczenie, ale na razie powoli zaczynam od standardów i nie wiem czy wrócę do dzbaneczników górskich ;(

Odnośnik do odpowiedzi

Kultura wymaga ^_^

Mam na imię Bartek,mam 14 lat i mieszkam we Wrocławiu.

Moje pasje to filmy i książki przygodowe,sci-fi oraz fantasty,dalej survival i od całkiem niedawna owadożery.

Pozdrawiam!!! :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...

Witam, jestem Tomek, mam 16 lat. Hodowałem przez pół dzieciństwa owadożery, jednak przerwałem ze względu na przeprowadzkę. 2 lata temu miałem w swojej kolekcji 20 gatunków i zamierzam powrócić do uprawy, ponieważ chcę przerobić akwarium na paludarium.

Odnośnik do odpowiedzi