Skocz do zawartości

Witam

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
  • Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Witam Wszystkich użytkowników forum.

Nie mam jeszcze żadnej rośliny owadożernej, ale mam nadzieję, że się to szybko zmieni.

Chciałbym zacząć od przedstawienia zbiornika, w którym umieściłbym te piękne rośliny, ale nie mogę znaleźć odpowiedniego działu unsure

Pozdrawiam Maciek.

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

Dzień dobry, witam się, bo taki duży ładny dział na powitania to żal się nie przywitać. ;) Mam obecnie pięć rosiczek - dwie D. capensis, dwie D. aliciae i D. madagascariensis, muchołówki Red Green i Typicala, oraz dwie kapturnice - S. flava var. flava i S. x mitchelliana, planuję więcej, ale na pewno nie w tym, a prawdopodobnie także nie w przyszłym sezonie. Można je i nie tylko podglądać na stronce @Gryfnioki na FB. Pokręcę się trochę tutaj, bo jeszcze przed kupnem owadożerów podczytywałam forum, żeby się przygotować i wiem, że to prawdziwa kopalnia wiedzy. :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
Gość beliarti

Witam, jestem Krzychu, mieszkam w Wwe. Jest to moje podejście numer dwa do owadożerów, pierwsze było parę lat temu ale skończyło się po powrocie z długiego urlopu :-((. Teraz mój 13 letni syn zainteresował się przefajnymi roślinkami i będę się starał pomóc mu w tym zainteresowaniu.

Z wykształcenia jestem grafikiem, mechatronikiem.

Hobby: kuchnia, metaloplastyka, elektronika.

Pozdrawiam Wszystkich :-)))

Odnośnik do odpowiedzi

Witam imiennika i pozdrawiam syna. Mam nadzieję, że Wasz pobyt na forum będzie owocny. Zaznaczę tylko, że jedna osoba może korzystać z jednego konta, a nie widzę przeszkód, żeby 13-letni młodzieniec mógł wypowiadać się samodzielnie. Są na forum młodsi i radzą sobie.

Odnośnik do odpowiedzi