maklerw Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Witam Powracam ... życie się zmieniło więc teraz pisywać będę z Norwegii ... Mam nadzieje że uda mi się odnowić moją kolekcje dzbaneczników górskich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekMM Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Witam Wszystkich użytkowników forum. Nie mam jeszcze żadnej rośliny owadożernej, ale mam nadzieję, że się to szybko zmieni. Chciałbym zacząć od przedstawienia zbiornika, w którym umieściłbym te piękne rośliny, ale nie mogę znaleźć odpowiedniego działu Pozdrawiam Maciek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Witaj,zdjęcie możesz umieścić w dziale zdjęcia i filmy chodowców,ewentualnie w dziale technika>fotografie gotowych dzieł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Witam cieszę się że zainteresowały cie te wspaniałe rośliny. Życzę powodzenia i samych sukcesów w hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekMM Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Dzięki za miłe przywitanie. Zapraszam do wątku: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php?showtopic=20135 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcgreen Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Witam Wszystkich... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Witam życzę powodzenia w hodowli roślin. Jakie masz owadożery? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Stachu zadawaj takie pytania na shoutboxie, a nie tutaj Witamy xcgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekk87876 Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Witam i pozdrawiam z http://kglogistyka.pl/ gdzie teraz korzystam z pomocy drogowej w Gdyni. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez jacekk87876 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Witaj na forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felka Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Dzień dobry, witam się, bo taki duży ładny dział na powitania to żal się nie przywitać. Mam obecnie pięć rosiczek - dwie D. capensis, dwie D. aliciae i D. madagascariensis, muchołówki Red Green i Typicala, oraz dwie kapturnice - S. flava var. flava i S. x mitchelliana, planuję więcej, ale na pewno nie w tym, a prawdopodobnie także nie w przyszłym sezonie. Można je i nie tylko podglądać na stronce @Gryfnioki na FB. Pokręcę się trochę tutaj, bo jeszcze przed kupnem owadożerów podczytywałam forum, żeby się przygotować i wiem, że to prawdziwa kopalnia wiedzy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Witamy na forum i życzymy owocnego pobytu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalic Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Witam wszystkich, od niecałych dwóch tygodni jestem posiadaczem muchołówki ... mam nadzieję, że dane będzie mi się nią długo cieszyć :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość beliarti Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Witam, jestem Krzychu, mieszkam w Wwe. Jest to moje podejście numer dwa do owadożerów, pierwsze było parę lat temu ale skończyło się po powrocie z długiego urlopu :-((. Teraz mój 13 letni syn zainteresował się przefajnymi roślinkami i będę się starał pomóc mu w tym zainteresowaniu. Z wykształcenia jestem grafikiem, mechatronikiem. Hobby: kuchnia, metaloplastyka, elektronika. Pozdrawiam Wszystkich :-))) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Witam imiennika i pozdrawiam syna. Mam nadzieję, że Wasz pobyt na forum będzie owocny. Zaznaczę tylko, że jedna osoba może korzystać z jednego konta, a nie widzę przeszkód, żeby 13-letni młodzieniec mógł wypowiadać się samodzielnie. Są na forum młodsi i radzą sobie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi