Gość krzys077 Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Stawiam na prostotę...może jak będę miał więcej czasu to wymyśle coś innego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 (edytowane) Ja i moje beztalencie prezentują : 1/ 2/ Edytowane 16 Listopada 2009 przez tomislav1ster Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid96 Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 (edytowane) Ja na szybko wstawiam to : Edytowane 1 Grudnia 2009 przez Marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 3 Grudnia 2009 Share Napisano 3 Grudnia 2009 Informacja na temat wyboru loga forum. Po konsultacjach z inicjatorem i sponsorem w konkursie w osobie Sativ zdecydowaliśmy się na wstępną selekcję projektów po przez wybór formie ankiety (przez moderatorów, administratorów i zasłużonych w zamkniętym dziale VIP) pięciu prac które przejdą da dalszego głosowania. Wyłonione pięć projektów będzie walczyło o miano najlepszego loga forum drugiej, otwartej dla wszystkich zarejestrowanych forumowiczów ankiecie. Ankieta dla Was pojawi się między 6.12.2009 a 12.12.2009r. Głosowanie będzie trwało do końca tego roku. Dlaczego dwa etapy? Projektów zebrało się sporo bo w sumie 32 projekty. Dopuszczenie do głosowania wszystkich projektów rozproszy głosy co może spowodować, że wygra projekt na który trafiły trzy lub cztery głosy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi