Beholder Napisano 1 Kwietnia 2006 Share Napisano 1 Kwietnia 2006 Prosze o rade fachowców! za 5 dni jade do wawy i bede kupowal rosline a w zyciu nigdy nie widzialem muchołowek itp. wiec chce sie was zapytac od jakich wy zaczynaliscie roslin. P.S Jak bede mial problem to sie dowaz odezwe jak chodzi o rosliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość killer88 Napisano 1 Kwietnia 2006 Share Napisano 1 Kwietnia 2006 ja bym na poczatek polecal Drosera aliciae Drosera capensis Drosera capensis 'alba' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beholder Napisano 1 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2006 thx za odpowiedz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 1 Kwietnia 2006 Share Napisano 1 Kwietnia 2006 Moimi pierwszymi roślinami były dwie Drosery Capensis ALBA. nie maiłem większego problemu z ich hodowlą i mogę się pochwalić ze teraz mam ich juz 160 sztuk. Oprócz tego mam także Sarracenie CATESBEI oraz muchołówkę. POZDRAWIAM Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beholder Napisano 1 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2006 Mi sie najbardziej podoba Nepenthes x 'Ventrata' i Dionaea muscipula 'Giant' ale wszysko okaze sie w sklepie jak 1 raz je zobacze POZDRAWIAM Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 1 Kwietnia 2006 Share Napisano 1 Kwietnia 2006 IMHO proponuje zacząć od capensisa lub innych rosiczkej ponieważ muchołówka i dzbanecznik to dość wymagające rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beholder Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2006 Jak bede wracal z wawy to chyba bede mial caly bagaznik roslin bo polowa szkoly i nauczycielki zamawiaja to jest bardzo dziiiwne:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 2 Kwietnia 2006 Share Napisano 2 Kwietnia 2006 a nie lepiej zamówić wysyłkowo ??? taniej wyjdzie (15 zł i pakczka do 10kg ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beholder Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2006 Moze ale oni juz mi kase dali a punkty w szkole beda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 2 Kwietnia 2006 Share Napisano 2 Kwietnia 2006 wiesz powiedz ze ceny wzrosły (pierw podziel 15 zł na ilość osóB) i juz masz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi