bartii9512 Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Kupiłem dzisiaj torf o ph 4,0- 4,5 czy może taki być do rosiczek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Teorytycznie tak, nie wiemy jednak co to za torf, czy bez żadnych dodatków itp. Wiemy natomiast, ze jest kwaśny i to jest +. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartii9512 Napisano 5 Października 2009 Autor Share Napisano 5 Października 2009 tylko pisze ze jest to firma ELGO i narysowany kwiat róży i wszystko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Teoretycznie rośliny owadożerne powinny mieć b. kwaśny torf, ale myślę, że sobie poradzą, o ile nie ma w nim dodatków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartii9512 Napisano 5 Października 2009 Autor Share Napisano 5 Października 2009 mam nadzieje ze w sklepie mi wymienia, kurcze że ja odrazu nie patrzałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloma Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Najlepiej daj zdjecie opakowania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartii9512 Napisano 5 Października 2009 Autor Share Napisano 5 Października 2009 (edytowane) ok ale dopiero jutro dam zdjecie Kupiłem dzisiaj inny torf i mam nadzieje ze ten jest dobry Kliknijcie to się powiększy mam nadzieje ze sie doczytacie Edytowane 6 Października 2009 przez naven Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Używaj opcji edytuj Tak, ten torf będzie dobry. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartii9512 Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 ok dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi