paulo09 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Mam przyjemność zaprezentować wam nową odmianę którą otrzymałem w po 3 latach: Claudia's Lips ( cross teethxlong red fingers) xfused teeth Krótki opis: roślina jest pomarańczowa, wytwarza zrośnięte zęby oraz pasek na zewnętrznej stronie pułapki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Nawet ładna ale z tą nową odmianą nie przesadzaj po prostu klon jedne z wielu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Ale polski;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 A to inna krzyżówka w trakcie testów;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 A to inna krzyżówka w trakcie testów;) mógł byś coś więcej napisać o tej krzyżówce?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Ta druga dość oryginalna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 (Fusedxfused) xbrutal shark teeth Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 TA druga jest dosyć spektakularna ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Wszystko fajnie, ale weź kolejny ładniej nazwij. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Ta 1 zostala tak nazwana by sprawic ptzyjemnosc mojej dziewczynie ktora potracil samochod. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 współczucie dla dziewczyny. Krzyżówki generalnie jak dla mnie świetne ! Może skrzyżujesz Dionaea muscipula Fusedxfusedxbrutal shark teeth z Dionaea muscipula 'Cup Trap' ? Też może być ciekawie ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Z cup trapem narazie nic ciekawego nie wyszło. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Druga z roślin rzeczywiście robi wrażenie. Paweł mógłbyś opisać cała procedurę jak powstały te odmiany hodowlane (jeśli to nie tajemnica)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Nowe odmiany ktroych na cpuk nie chca mi uznac no coz:) trzeba im przypomniec jaki oni balagan zrobili z odmianami (uk sawtoth 1 i 2 które się tak naprawde niczym nie różnią od zwykłych ale coż to angole muszą mieć coś swojego;). Wiec: dostałem rosline fused x fused ktora tworzyla fused oraz normalne zeby: http://img210.imageshack.us/i/fusedd.jpg/ i skrzyżowałem ją z brutal shark oraz w 2 strone brutal shark z fused x fused z tej pierwszej powstało to cudo a z 2 zwykły shark. Jak narazie w ciągu 2 lat clon ten ma cały czas takie zęby nawet zimą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Dwa lata od wysiania nasion? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi