Farmer Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Jak ktoś kupi moje rybki i rośliny to sobie nie odpuszczę, bo i tak chcę się ich pozbyć, bo to za dużo pieniędzy już wydałem na te akwarium, a rybki zdychają itp... Za dużo jest wydatków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Jak z rybkami sobie nie radzisz to skad wiesz ze z dzbankami sobie poradzisz ?? To dosc analogicznie dziala Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 z akwa jest moim zdaniem dużo większy problem niż z hodowlą nawet b wymagających dzbanów, miałem to wiem co mówie. Każdy gatunek to co innego, ile ryb tyle chorób. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 18 Października 2009 Autor Share Napisano 18 Października 2009 (edytowane) Przecież akwarium, a rośliny owadożerne to całkiem co innego xP Ale i tak mnie nie przekonacie Edytowane 18 Października 2009 przez mikolaj90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi