Skocz do zawartości

akwariu/terrarium dla dzbaneczników małych

mkuzniak

Rekomendowane odpowiedzi

ArturP czytaj uważnie napisałem na początek, piszesz po co wydawać i robić samemu, 200 zł było odniesienie do ceny terrarium z aukcji, a jeżeli ktoś ma własne deski to wychodzi o wiele taniej, a z tego co zauważyłem to kolega nie ma zbyt wiele funduszy. Tak więc jeżeli ma swoje deski, może za te pieniądze kupić, np oprawę rastrową wymontować elektronikę dodać oprawki bryzgoszczelne kupić świetlówki i ma terrarium i oświetlenie cacy :) Edytowane przez rafal22bb
Odnośnik do odpowiedzi

Ja sam zrobiłem terra dla górali z płyt wiórowych z stary mebli (wymiary to 75x61x60). Fakt, nie chodziło mi o wygląd (to znaczy nie jest to krzywe czy coś ale pomalowane od środka białą farbą zabezpieczającą i na to gruba folia a od zewnątrz w niektórych miejscach schodzi okleina, w gruncie rzeczy spełnia swoje zadanie) gdyż swoje trzymam w piwnicy. Ale i tak jak ktoś przychodzi oglądać to nie patrzy na terra tylko to co posiada w środku.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.