rafal22bb Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 (edytowane) ArturP czytaj uważnie napisałem na początek, piszesz po co wydawać i robić samemu, 200 zł było odniesienie do ceny terrarium z aukcji, a jeżeli ktoś ma własne deski to wychodzi o wiele taniej, a z tego co zauważyłem to kolega nie ma zbyt wiele funduszy. Tak więc jeżeli ma swoje deski, może za te pieniądze kupić, np oprawę rastrową wymontować elektronikę dodać oprawki bryzgoszczelne kupić świetlówki i ma terrarium i oświetlenie cacy Edytowane 18 Października 2009 przez rafal22bb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkuzniak Napisano 18 Października 2009 Autor Share Napisano 18 Października 2009 a jakis link do strony gdzie tow szystko kupie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Gawien zalezy jeszcze jakie świetlówki. Aquarelle chyba 39W ostatnio na allegro ktoś wrzucał 67zł stała. Odbłyśniki troszkę kosztują, można samemu zrobić. statecznik też zależy jaki, a reszta to się zgadza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Ja sam zrobiłem terra dla górali z płyt wiórowych z stary mebli (wymiary to 75x61x60). Fakt, nie chodziło mi o wygląd (to znaczy nie jest to krzywe czy coś ale pomalowane od środka białą farbą zabezpieczającą i na to gruba folia a od zewnątrz w niektórych miejscach schodzi okleina, w gruncie rzeczy spełnia swoje zadanie) gdyż swoje trzymam w piwnicy. Ale i tak jak ktoś przychodzi oglądać to nie patrzy na terra tylko to co posiada w środku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi